DALI JOJ DA SNIMA SPOT U CRKVI, PA ISPIRALI OLTAR SVETOM VODICOM KAD SU VIDELI ŠTA JE URADILA: Zanemećete od BLAMA
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/sabrinacarpenter

zanemećete

DALI JOJ DA SNIMA SPOT U CRKVI, PA ISPIRALI OLTAR SVETOM VODICOM KAD SU VIDELI ŠTA JE URADILA: Zanemećete od BLAMA

Dopustili joj da snimki spot u srkvi, ali su odmah nakon nje norali da urade ovo

Objavljeno:

Kontroverzni video Sabrine Karpenter već je prikupio pet miliona pregleda za nedelju dana

Sabrina Enlin Karpenter, američka glumica i pevačica, 24-godišnja devojka koju se neki od vas sećaju iz serije Zakon i red, ovih dana se našla u centru skandala zbog kadrova iz upravo objavljenog spota. za pesmu „Pero“.

Naime, bruklinski biskup Robert Brenan se veoma naljutio kada je video scene nastale u tamošnjoj crkvi, toliko da je otpustio parohijskog vikara, monsinjora Džejmija Gigantjela.

Istetovirala je ime svog dečka na sred čela: Mislite da je to bila kruna gluposti? Sačekajte dok ne čujete njenu poruku ženama

Gigantiela je zamenio pomoćni biskup Vitold Mroževski i on će ubuduće služiti kao pastor, a Brenan je u međuvremenu već održao misu da ponovo posveti crkvu nakon pucnjave. Tokom obreda, on je i blagoslovio oltar svetom vodicom.

Šta je tačno uznemirilo vladiku, nije precizirano, ali mu je svakako zasmetalo to što se snimak završava scenom Sabrine koja pleše pored oltara pored leševa mladića koji su zbog nje stradali tokom rada.

„Parohija nije sledila eparhijsku politiku u vezi sa snimanjem na crkvenom imanju, što uključuje reviziju scenarija“, rekao je zaprepašćeni Brenan.

Bonus video: REDAKCIJA 08.11.2023. 2.DEO

53:43

REDAKCIJA 08.11.2023. 2.DEO

(Espreso/Webcafe)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.