MUŽ JOJ PRIZNAO DA JE IMAO ODNOS SA KOLEGINICOM: Kada je čula gde i koliko PUTA nije joj BILO DOBRO, a onda...
Odnos, Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

ostala u čudu

MUŽ JOJ PRIZNAO DA JE IMAO ODNOS SA KOLEGINICOM: Kada je čula gde i koliko PUTA nije joj BILO DOBRO, a onda...

Pre nekoliko dana smo se posvađali oko neke sitnice, a on je 'pukao ' i priznao tu aferu

Objavljeno:

Ja sam žena u 30-ima i još uvek sam u šoku nakon što sam pre dve nedelje saznala da je moj muž spavao s drugom ženom.

On radi veći deo nedelje i često je odsutan, odseda u hotelima i, iznenađenje, ta žena mu je koleginica s posla.

Pre nekoliko dana smo se posvađali oko neke sitnice, a on je 'pukao ' i priznao tu aferu rekavši i da mu je 'dosta mojih smešnih standarda i da je celo vreme zbog mene pod pritiskom'.

Inače, trenutno renoviramo kuću što je stresno i skupo, a imamo i petogodišnjeg sina, napisala je žena anonimno u pismu terapeutkinji i kolumnistkinji Mirrora. Navodno je, kaže, s tom ženom spavao tri puta i bili su u kontaktu putem SMS poruka, a inače su kolege i prijatelji. Najviše je cenio druženje i bliskost koju s njom ima, a seks mu navodno nije bio tako važan.

seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

"Čak nisam više ni ljuta u ovoj fazi jer sam još uvek u šoku i jako sam povređena jer mi je to učinio. Osećam se kao da ga uopšte ne poznajem". Ipak, kaže, najgore je što se on ni ne izvinjava niti je rekao da mu je žao, samo deluje jako tužno.

"Mislim da je najgore u toj situaciji što vam nije pre toga došao i rekao vam kako se oseća. Da ste mogli da razgovarate o svom braku, možda bi stvari sada bile drugačije. Sve što možete sada jeste da razgovarate i, kako god to ispalo, pokušate da dođete do granice na kojoj možete bolje komunicirati jedno s drugim jer ste oboje roditelji i imate odgovornost prema svom malom dečaku", odgovorila je terapeutkinja.

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/Večernji list/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.