OTIŠLA U KUKURUZIŠTE NE SLUTEĆI ŠTA JE TAMO ČEKA: Čim ga je videla ostala UKOPANA u mestu, navukla JEZIVE TRAUME
Ilustracija, Foto: Profimedia

JEZIVO!

OTIŠLA U KUKURUZIŠTE NE SLUTEĆI ŠTA JE TAMO ČEKA: Čim ga je videla ostala UKOPANA u mestu, navukla JEZIVE TRAUME

Laura Vud je pre nekoliko godina želela da se zabavi uoči Noći veštica

Objavljeno:

Sa najboljom prijateljicom otišla u navodno ukleto polje kukuruza koje je bilo puno glumaca kojima je bio posao da ih preplaše. Devojke su veći deo večeri tumarale kroz lavirint kukuruza gde su ih presretali ljudi obučeni u strašna odela, međutim jedna stvar nikako nije trebalo da se desi. Nije trebalo da bude povređenih.

@llauraaawood At least I’m alive! Im working on a story time. It’s going to be in parts so i am making them all at the same time so y’all don’t need to wait. #cornmazes #neardeathexperences #spookyszn #stabby #hauntedtiktok #killerclown #joker ♬ all american bitch - gray

- U jednom trenutku osetila sam da mi nešto kaplje sa nadlaktice, a potom sam osetila i oštar bol. Bilo je tu puno ljudi, prava pometnja. Pošto smo vrištale cele večeri, moja drugarica je mislila da je moje vrištanje deo spektakla, kao u kući strave. Međutim kada je baterijskom lampom obasjala moju ruku videli smo da je cela u lokvi krvi. Čovek čije je bilo polje kukuruza me je odmah odvezao u bolnicu - započinje svoju ispovest Laura, a piše britanski San.

Prvo je pomislila da se posekla, ali su lekari su bili sumnjičavi jer je rana bila veoma duboka.

- Na kraju je jedan od animatora priznao da su svi oni imali prave noževe, pošto nisu stigli da nabave lažne. Izgleda da me je on u nekom trenutku navodno slučajno uboo nožem. Tužila sam ga, parnica je dugo trajala, međutim na kraju je presuda glasila da je on kriv za “povredu iz nehata” i dobio je samo nekoliko sati društveno-korisnog rada koji je trebalo da odradi. Ne znam da li me više boli rana ili nepravda. Više nikada nisam išla na zabave za Noć veštica, to me je umalo koštalo glave - objasnila je ova devojka.

- Kada sam ga prepoznala ukopala sam se u mestu. Međutim on me je povukao za ruku da plešemo. Pitao me je razne stvari o mom privatnom životu. Na kraju mi je tražio broj telefona, koji mu inače ne bih dala jer izgleda kao pirat. Rekao mi je da mu izgledam odnekud poznato. Odgovorila sam mu da sam ja devojka koju je zamalo ubio i da smo se godinama sudili. Da ste samo mogli da mu vidite kako menja sve boje u licu. Okrenula sam se potom i otišla. Nikada neću zaboraviti tu fantomsku noć, a ožiljak mi je večiti podsetnik - završila je ona.

04:35

UKLETO SELO! U VELIKOM TRNJANU SE GODINAMA NIZALE TRAGEDIJE Biljana zalila muža betonom, pa nađena mrtva VELIKI ZLOČINI MALOG SELA

(Espreso/srecna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.