ŠOKANTNI SNIMCI NAJMRŠAVIJE DEVOJKE NA SVETU: Za nju kažu da je ŽIVI KOSTUR, ljudima je GADNO da GLEDAJU OVO
Najmršaviji model na svetu, Foto: Printscreen Instagram/eugeniacooney

užas

ŠOKANTNI SNIMCI NAJMRŠAVIJE DEVOJKE NA SVETU: Za nju kažu da je ŽIVI KOSTUR, ljudima je GADNO da GLEDAJU OVO

Evgenija je visoka 170cm i ima manje od 41 kilograma

Objavljeno:

Mnogi stručnjaci i kritičari tvrde da Evgenijin video sadržaj može izazvati opasne trendove među mladima, posebno kada su u pitanju poremećaji u ishrani. Njen zabrinjavajući izgled doveo je do toga da je lokalna policija bombardovana pozivima i mejlovima zbog zabrinutosti ljudi za njeno zdravlje.

Ova pomalo čudna devojka objavljuje snimke iz svakodnevnog života i to najviše o odeći, lepoti . Mnogima je njen izgled, zabrinjavajući, te se pitaju kako je i dalje zdrava i na nogama. Inače, Evgenija je visoka 170cm i ima manje od 41 kilograma.

I dok drugi mole za pomoć devojci i apeluju da se ona okrene zdravom životu, drugi pozivaju da je ostave na miru, te da ne komentarišu tuđe živote i izgled, već da se fokusiraju na lepe stvari koje ona deli. Mnogi fanovi su razgraničili to da joj zapravo žele dobro, a ne da ih interesuje njen izgled.

Evgenija ima više od dva miliona pratilaca na Jutjubu. Do danas, zaradila je više od pola miliona dolara na račun svojih snimaka. Nikada nije potvrdila da ima anoreksiju, već publici šalje zagonetne poruke poput "nikad ne dopuštajte da ono što govore o vama utiče na vas". O sebi kaže da "prosto tako izgleda".

Majke i snajke

02:40

SA NAJVIŠIM OCENAMA OVA PORODICA ZGRABILA POBEDU! Ako ne znate ko je otišao kući sa nagradom od 100.000 dinara POGLEDAJTE OVDE

(Espreso/BlicŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.