OVA DVA PITBULA ŠARMIRALA SU CEO SVET: Imaju svoju MATEMATIKU koja je sve oduševila (VIDEO)
Horoskop, Foto: Printscreen/Tiktok/knight_thepit

psi

OVA DVA PITBULA ŠARMIRALA SU CEO SVET: Imaju svoju MATEMATIKU koja je sve oduševila (VIDEO)

Ovaj snimak oduševio je ceo svet

Objavljeno:

Psi i njihovi vlasnici potpuno razumeju logiku pseće matematike

Da su životinje mnogo inteligentnije nego što mislimo, to smo već znali, ali da se odlično razumeju u matematičke radnje, dokazala je korisnica društvene mreže TikTok @knight_thepit. Ona je sa svojim pratiocima podelila video-snimak svoja dva preslatka ljubimca rase pitbul, po imenu Najt i Aston, objašnjavajući svoju novu revolucionarnu ideju - pseću matematiku.

U klipu, ona ovim štencima objašnjava kako iz njihove, pseće perspektive izgleda broj njihovih igračaka, vreme predviđeno za ručak ili prolazak psa ispred kuće. Toliko je zabavno da je čak 1,6 miliona ljudi pogledalo ovaj klp.

Ona, između ostalog, objašnjava da ako brat i sestra imaju na raspolaganju mnogo loptica za igru osim baš one koju žele a ona se nalazi ispod kauča, onda se to računa kao da nemaju nijednu. To vama može izgledati blesavo, ali psi i njihovi vlasnici potpuno razumeju logiku pseće matematike.

Takođe, vlasnica navodi da je prolazak jednog nepoznatog psa ispred kuće ekvivalentan napadu 40 zmajeva, kao i da je večera tačno u 17 sati te ako slučajno zakasni dva minuta, to se računa kao tri sata zakašnjenja.

Bonus video: Pas u kolima u Zemunu

00:09

Pas u kolima u Zemunu

(Espeso/24Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.