NIJE SE OŠIŠALA 7 GODINA ZBOG VELIKE TRAUME: Sad je otišla POD MAKAZE, čim ju je ODSEKLA zanemeli su
Nije se šišala 7 godina, Foto: Prinstcreen/Tijtok/Skimcareee

paŽnja

NIJE SE OŠIŠALA 7 GODINA ZBOG VELIKE TRAUME: Sad je otišla POD MAKAZE, čim ju je ODSEKLA zanemeli su

Jedna Tiktokerka je odlučila da ošiša svoju dugu kosu i podeli taj trenutak sa svojim pratiocima

Objavljeno: 12:11h

Jedna devojka koja je otkrila da se nije šišala punih sedam godina odlučila je da svoju dugu kosu koja je dopirala gotovo do članaka drastično skrati.

Jedna Tiktokerka je odlučila da ošiša svoju dugu kosu i podeli taj trenutak sa svojim pratiocima

Tiktokerka je na svom profilu podelila trenutak kada je odlučila da ošiša svoju kosu dugačku skoro 140 cm. Razlog za ovu njenu odluku je za divljenje. Naime, ona je odlučila da donira svoju kosu deci koja usled raznih bolesti, najčešće kancera ostanu bez kose.

Kako je priznala bila je nervozna i uplašena pre odlaska kod frizera plašeći se rezultata šišanja. Na sreću, strpljiva frizerka joj je objasnila da će i dalje imati dugu kosu. Nakon što joj je kosu podelila u nekoliko sekcija i uplela kikice frizerka je odsekla kosu i spremila je za doniranje. Kako je devojka imala ravnu i jednoličnu frizuru frizerka je odlučila da njen izgled osveži i napravi joj potpuno drugačiju frizuru.

@skimcareee MY FIRST HAIR CUT IN 7 YEARS ? A massive thank you to @Van Clarke for helping me achieve my now dream hair ? It was the most wonderful (and boujeest?) experience and I can confidently say that I will be willing to travel into London for you again ? I will be donating my hair to the @Little Princess Trust ? Appointment was kindly complimentary ? #longhair #hairtransformation #hairtok #michaelvanclarke #diamonddrycut #butterflyhaircut ♬ Le Monde - Richard Carter

Najpre je devojci napravila stepene, potom je isfenirala i navila na krupne viklere kako bi dobila na bujnosti. Transformacije je bila neverovatna, a devojka je i dalje imala dugu kosu. Ovaj njen humani gest naišao je na brojne pozitivne komentare iz svih krajeva sveta.

- Sećam se tebe, pohvalila sam ti kosu kada si se vraćala iz Dubaija na aerodromu... U stvarnosti si takođe prelepa.

- Sada izgledaš još bolje!

- Tvoja kosa je neverovatna, uradila si sjajan posao sa doniranjem.

- Predivno, ne mogu da ti zahvalim dovoljno. Moja devojčica je dobila kosu zahvaljujući donacijama, hvala svim devojkama na ovako humanom gestu.

- Predivna kosa i pre i posle - bili su neki od komentara.

Devojci su mnogi sugerisali kako bi joj i kraća kosa odlično stajala kao i šiške, međutim, ona je priznala da je i ovo iskustvo bilo isuviše emotivno i teško za nju. Mnogi su pohvalili kako njenu kosu tako i blistavu kožu.

Ona inače na svom profilu objavljuje savete vezane za negu lica i kose, a ujednom snimku je otkrila i koje proizvode za lice koristi kako bi joj koža bila blistava. U jednoj od svojih objava ona je otkrila da se "iza svake duge kose krije neka trauma" pokazavši da je kao devojčica uvek imala kratku kosu zbog čega je i odlučila da se ne šiša punih sedam godina.

00:52

Otišla kod frizera, kosa počela da joj otpada usred tretmana

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.