OVE BOLESNE STVARI SU TRAŽILI DA IM RADIM: Prostitutka otkrila sve uvrnute tajne zanata!
Foto: FACEBOOK/MIRANDA CANE

nije svejedno

OVE BOLESNE STVARI SU TRAŽILI DA IM RADIM: Prostitutka otkrila sve uvrnute tajne zanata!

Miranda je komičarka koja je radila je kao poslovna pratnja, snimala se i ispunjavala fantazije klijentima kao domina
Objavljeno: 13:25h

Svako na poslu ima i dobre i loše dane, isto tako je i sa seks radnicima, objašnjava Miranda Kejn svoj donekle specifičan posao.

Miranda je komičarka koja je radila je kao poslovna pratnja, snimala se i ispunjavala fantazije klijentima kao domina.

- Ponekad naši klijenti ne shvataju da ono što plate ne uključuje osvetljenje, garderobu i specijalne efekte koji su im potrebni da ostvare svoje najluđe fantazije. Ponekad oni nemaju pojma da smo ispod tih čarapa i haltera mi zapravo ljudska bića. Ponekad su naši klijenti - glupi - kaže ona.

Miranda Kejn zna da takvih ljudi ima svakoj profesiji, ali kao seks radnica ona može bar malo i da ih iskoristi. Međutim, ovo je samo jedna vrsta njene klijentele.

Miranda priča kako se u svom poslu susreće sa najrazličitijim i najuvrnutijim zahtevima i o najgorim tipovima klijenata.

Od njih najpre izdvaja nepripremljene transvestite.

- Želim da nosim crvene čipkane gaćice, tesnu uniformu služavke od PVC materijala, tesne visoke čizme i kožnu kapuljaču - rekao je jedan klijent preko telefona.

- Bez problema - samo ponesi sve to sa sobom na dogovoreno mesto - odgovorila mu je ona.

Često ih začudi i ljuti ovaj odgovor, ali, kako kaže Miranda, kada bi imala svaku odevnu kombinaciju koju žele njeni klijenti da nose, morala bi da živi u "skladištu veličine Bogote".

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.