ŽENA ARAPSKOG MILIONERA SE KUPA U PARAMA, SADA JE OTKRILA DA JOJ JE BRAK UGOVOREN? Torba košta kao stan u BEOGRADU
Soudi sa mužem, Foto: Printscreen Instagram/soudiofarabia

Uživa u životu

ŽENA ARAPSKOG MILIONERA SE KUPA U PARAMA, SADA JE OTKRILA DA JOJ JE BRAK UGOVOREN? Torba košta kao stan u BEOGRADU

Soudi na društvenim mrežama prati više od milion ljudi, i dok joj se jedni dive, drugi je u komentarima prozivaju da se udala isključivo zbog novca

Objavljeno:

Britanska infenserka Soudi, živi u Dubaiju sa svojim bogatim suprugom Džamalom i kaže da je rođena da bude "bogata domaćica iz Dubaija". Na svom TikToku i instagramu redovno deli detalje svog luksuznog života, a sada je odgovarala na pitanja svojih pratilaca.

Soudi na društvenim mrežama prati više od milion ljudi, i dok joj se jedni dive, drugi je u komentarima prozivaju da se udala isključivo zbog novca. Jedno od pitanja koje joj je postavio jedan od pratilaca ticalo se upravo njenog braka.

"Da li je vaš brak bio iz ljubavi ili je dogovoren?", glasilo je pitanje, a Soudi je imala jednostavan i jasan odgovor: "Ljubav".

Inače, kada je pristala da se uda za njega, Soudi je od svog šeika tražila venčanje od 10 miliona dolara i preskupu venčanicu, osoblje u vidu dadilja, kuvara i vozača, sedam dijamantskih prstenja, svoja sopstvena imanja za dalje investiranje, 3 miliona dolara miraza i odmore svakog meseca.

Iako mnogi veruju da je ona sa njim samo zbog novca, ova Britanka tvrdi da je Džamal ljubav njenog života, ali ujedno priznaje da je oduvek želela da nađe bogatog muža.

"Koji su zajednički interesi tebe i tvog supruga?", glasilo je drugo pitanje, a ona mu je odgovorila: "Oboje volimo da putujemo".

Kako se Soudi redovno hvali luksuznim krpicama i poklonima koje dobija od svog supruga, mnoge njene pratioce je zanimalo koji je najskuplji poklon koji je dobila. Soudi je umesto odfocora postavila fotografiju Hermes Birkin torbice koja košta pravo malo bogatstvo, a njene cene kreću se čak do 200.000 evra.

ANDREANA ČEKIĆ OTKRILA U KAKVOM JE ODNOSU SA ANOM SEVIĆ

00:58

ANDREANA ČEKIĆ OTKRILA U KAKVOM JE ODNOSU SA ANOM SEVIĆ: Prišla sam joj i USLEDILO JE OVO! Putevi nam se razišli

(Espreso/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.