KADA JE DOTAKLA OVU NAMIRNICU UMALO NIJE OSLEPELA: Oči se zatvorile od OTOKA, nijedna BOLNICA nije znala ŠTA JE
Dobila alergijsku reakciju na 1 namirnicu, Foto: Printscreen/Tiktok/shiv_sewlal

paŽnja

KADA JE DOTAKLA OVU NAMIRNICU UMALO NIJE OSLEPELA: Oči se zatvorile od OTOKA, nijedna BOLNICA nije znala ŠTA JE

Delovalo je kao da ima ozbiljnu alergijsku reakciju.

Objavljeno:

Šiv Seval pokazala je svoje natečeno i doslovno ljubičasto lice kao reakciju na alergiju. Svoju priču podelila je na TikTok - u, iako još uvek nije bila upućena u to šta je pojela ili uzela zbog čega je i došlo do ovakve reakcije. Tvrdi da se oseća dobro iako ne izgleda tako, a u videu jedva je gledala u kameru koliko su oči bile natečene.

Delovalo je kao da ima ozbiljnu alergijsku reakciju.

- Još uvek ne znam šta sam dodirnula pa je ispala ovakva reakcija. Ali kada sam protljala oči domah sam počela da otičem - napisala je ona na TikTok - u.

@shiv_sewlal I still don’t know what I touched that caused the reaction ? but after rubbing my eyes - I immediately started swelling up #allergicreactioncheck #peanutallergyawareness #epipencheck ♬ original sound - SHIV

U sledećem videu objasnila je šta se dogodilo i zbog čega joj je lice ljubičasto.

- Bio sam tako zbunjena jer nisam dotakla pravi kikiriki - dotakla sam nešto na čemu su još uvek bili komadići kikirikija. I protrljala sam oči nakon što sam pipnula to, tada sam počela da otičem - napisala je ona i pojasnila situaciju.

Što znači da nije jela kikiriki, ali je dotakla nešto što u sebi sadrži tu namirnicu zbog čega joj je lice izuzetno oteklo. Mnogi su je podržali i istakli važnost hitnog odlaska na pregled, pisali su:

"Kao medicinska sestra, neću lagati, paničim što niste upotrebili epi olovku. Drago mi je da je sve dobro ispalo, ali u budućnosti, to je hitno", "Nikada ne odlaži upotrebu epi olovke ili odlaska u bolnicu", "Zašto nisi upotrebila epi olovku?", pisali sU.

01:11

U SVETU PRETI NESTAŠICA 5 NAMIRNICA! Stručnjak nema dilemu: Srbiju to ne može pogoditi, OSIM U JEDNOM EKSTREMNOM SLUČAJU

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.