SE*SI MAMA ZARAĐUJE 60 000 EVRA MESEČNO SAMO PRIČOM: Postoji VIŠI nivo koji se MASNO naplaćuje, muškarci se OTIMAJU
Ilustracija, Foto: printscreen/charborley7839

au!

SE*SI MAMA ZARAĐUJE 60 000 EVRA MESEČNO SAMO PRIČOM: Postoji VIŠI nivo koji se MASNO naplaćuje, muškarci se OTIMAJU

Manekenka i bivša Plejbojka se upustila u neverovatan biznis

Objavljeno:

Bilo da šalje poruke o tome šta je jela za doručak, šalje izazovne snimke u donjem vešu ili obavlja video pozive dok sprema večeru, Čar Borli je se trudi da od svega napravi spektakl kako bi njeni momci bili zadovoljni. Da, momci, množina.

Bivša Plejboj manekenka sada radi kao "profesionalna devojka" i kaže da zarađuje skoro 60 000 evra mesečno glumeći savršenu partnerku muškarcima koji nemaju sreće u ljubavi, a kojima je iz raznih razloga hitno potrebna devojka. Kaže da ima onih koji će je unajmiti na dan, nedelju, pa čak i onih koji će je angažovati da mesec dana bude lažna druga polovina.

Čar, koja ima 40 godina, svoj biznis je nazvala "Ljubavno iskustvo devojke" i nudi brojne pakete usamljenim i bogatim muškarcima, pri čemu najviši nivo košta 1.000 evra nedeljno, a podrazumeva dnevne telefonske pozive, video interakcije i fotografije na kojima se ona opušta kod kuće.

- Vrti se ogroman novac. Nemam pojma koliko sam ukupno zaradila, objasnila je ona i dodala: - Ja to zovem 'Ljubavno iskustvo devojke' - muškarci plaćaju da me imaju za partnera na dan, nedelju ili čak mesec dana, i sve je na mreži. Mogu da mi pošalju poruke kad god žele na moj privatni broj i imaju pristup mom životu 24/7. Većina je zainteresovana samo za razgovor o svakodnevnim temama ili za virtuelno druženje.

Iako joj se javljaju bogataši koji joj masno plaćaju, desilo se i pa "ekstremnih situacija". Naime 40-godišnja mama tvrdi da ju je jedan obožavalac čak stavio u svoj testament.

- Potrošio je preko 30.000 evra na mene ovog meseca i sve je počelo tako što je on kupio moj privatni broj telefona, rekao je Čar.

- Nakon nekog vremena ćaskanja i upoznavanja, brzo je postao zavisan od moje pažnje i sada sam u njegovom testamentu. Većina njih na kraju zaborave da je sve to samo posao, čak postanu opsednuti sa mnom.

Čar takođe radi kao lični trener i tvrdi da naplaćuje do 2 000 evra po satu za trening.

- Imala sam jednog momka koji je želeo da se takmiči [u bodibildingu] i sve što je želeo bila je pomoć u ishrani i fizičkom stanju. Bodrila sam ga i davala mu savete, ali sve je u malim gestovima. Jedan momak je želeo samo da priča o svom 'savršenom' sendviču za ručak - male stvari su najvažnije.

Čar, koja ima pola miliona pratilaca na Instagramu, čak kaže da njena 22-godišnja ćerka daje konačno odobrenje za njene izazovne snimke. Iako je razvila unosan posao, imala je neke probleme zbog njega, te teže ostvaruje stvarne veze.

- U početku ne govorim muškarcima o svojoj karijeri, ali svi momci koji me upoznaju znaju šta radim, što može biti teško, jer više uživaju u fantaziji nego u meni kao osobi. Takođe me prepoznaju u javnosti i većina se javi iz dobronamernih pobuda, ali onda će biti i onih koji će reći: 'O, odatle te znam' i promeniti izraz i boju glasa. Zbog svoje popularnosti na mreži, Čar je teško ostati obična devojka, posebno u svom rodnom gradu - gde ne podržavaju svi njenu karijeru.

- Svaki put kada odem kući susretnem se sa osudom, a u gradu u kojem sada živim, većina misli da je to neverovatno. Bilo je veoma teško kada sam prvi put počela i trpela sam mnogo zlostavljanja, zbog čega sam osećala stid. Nekada su mi govorili 'nemaš dostojanstva' ili 'poštuj sebe'. U jednom trenutku, bila sam toliko nesiguran da sam skoro potpuno prestao da radim.

- Ali kada sam shvatila koliko je ovaj posao promenio moj život nabolje i uz sigurnost da radim šta hoću, kada hoću, sada sam zaista ponosna i nije me briga šta drugi misle. Nekada sam dobijala žalbe od komšinice kada bi me videla kako slikam u bašti - uzmeniravam ih dok se slikam u MOM dvorištu. Ali zapravo iza cele priče se krije ljubomora, njen muž me je gledao. Sada nemam komšije.

BONUS VIDEO:LOV U MUTNOM BIZNIS KOJI DONOSI DO 1.000 EVRA DNEVNO! Krivolov više odnosi nego što donosi: Dolazi do opšteg genocida i nestanka

01:06

LOV U MUTNOM BIZNIS KOJI DONOSI DO 1.000 EVRA DNEVNO! Krivolov više odnosi nego što donosi: Dolazi do opšteg genocida i nestanka

(Espreso/srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.