NIKO NIJE HTEO DA JOJ PRIĐE ZATO ŠTO JE VLAJNA: Samo jedan MUŠKARAC je bio HRABAR, a na njega je bacila MAGIJE
Izvornka Milošević, Foto: Youtube Printscreen/Grand Magazin Tv Grand

tuga

NIKO NIJE HTEO DA JOJ PRIĐE ZATO ŠTO JE VLAJNA: Samo jedan MUŠKARAC je bio HRABAR, a na njega je bacila MAGIJE

Bio je mrgud, ćudljiv, a ipak lep i s manirima

Objavljeno:

Izvornka Milošević je 17 godina bila u braku sa Mišom Blamom. Uprkos velikoj ljubavi razveli su se, a muzičar je nekoliko godina kasnije preminuo.

"U mladosti sam bila velika zavodnica, svi su mi se udvarali, a Miša me nije primećivao. Bio je mrgud, ćudljiv, a ipak lep i s manirima. Onda sam ja odlučila da mu priđem s pitanjem: „Izvinite, da li vi pijete kafu?“, a on mi je bez osmeha rekao: „Da, pijem. Zašto ne?“ Uspela sam da mu donesem kafu i posle treće sam mu izmamila osmeh. Pekao me je na tihoj vatri, bio je nedostižan i tvrdio je pazar. Krio se iza maske, a u stvari je bio jedan topao čovek. Morala sam jako da se borim za njega ", rekla je Izvorinka u emisiji „Iz profila“ i dodala da se brak dogodio na njenu inicijativu.

izvorinka milošević
foto: prentscreen/youtube/RTS Kolo - Zvanični kanal

"Ljudi misle da je to neko čudo, pošto ne znaju o čemu se radi i zbog toga se plaše. U stvarnosti, moć vlaške magije ne postoji. Postoji verovanje, ali to je nešto drugo – to je običajni život Vlaha. U dugim zimskim noćima, u nekim selima u Homoljskim planinama, na Rtnju, šta bi drugo bake radile nego kuvale neke trave i pravile eliksire, pa se to onda pročulo da ima lekovitu moć i tako su se izmišljale razne priče na tu temu. To je, dakle, verovanje. Kolege na studijama me nikad nisu zadirkivale zbog mog porekla, ali sam imala problem druge vrste, kada se pročulo da sam Vlajna. Naime, oni su zazirali od mene i plašili su me se, a mnogi se plaše i danas.

Neverovatno mi je da i danas, u 21. veku, ima mnogo mladog sveta koji veruje u neke magije, u nešto natprirodno i neopipljivo, u nešto što nije civilizacijska tekovina. Pričali su: 'Pazite se Izvorinke Milošević, ona ima moć, možda može nešto loše da nam uradi!' To je značilo da niko nije smeo da mi priđe, osim Miše Blama. On je bio jevrejskog porekla, jevrejski narod je pretrpeo golgotu kao niko na ovom svetu, on se smejao tim pričama o vlaškoj magiji", ispričala je Izvorinka.

BUDI STARLETA, SAMO ŠTO DALJE OD MENE! Izvorinka Milošević brutalno iskrena: Ne možeš biti i PEVAČICA I PRODAVAČICA LJUBAVI:

00:53

BUDI STARLETA, SAMO ŠTO DALJE OD MENE! Izvorinka Milošević brutalno iskrena: Ne možeš biti i PEVAČICA I PRODAVAČICA LJUBAVI!

(Espreso/ Lepa & srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.