VOZILA SE U GRADSKOM PREVOZU A SVI SU GLEDALI U NJENE GRUDI: Šokirani su onim što VIRI IZ NJIH, PRIZOR ZA PAMĆENJE
Žena u prevozu, Foto: Prinstcreen/TikTok/01nixatt

AU

VOZILA SE U GRADSKOM PREVOZU A SVI SU GLEDALI U NJENE GRUDI: Šokirani su onim što VIRI IZ NJIH, PRIZOR ZA PAMĆENJE

Iako su okupirane mnogobrojnim obavezama mnoge mame se trude da svaki trenutak provode sa deteto

Objavljeno: 14:01h

Mnoge mame su danas nažalost primorane da se snalaze na razne načine kako bi bebi obezbedile svoje prisustvo u svakom trenutku. Dok neke od njih ne pomišljaju na dadilje koje bi se starale o njihovim mališanima jer nemaju dovoljno finansija za to, druge smatraju da one najbolje rade svoj posao i da će deci pružiti svu ljubav i brigu koja im je neophodna, čak iako nekad to uslovi ne dopuštaju. Majčinstvo je vrlo izazovan posao, pa i za mame sa više dece, a one su na sve spremne kako se ne bi odvojile od svoje bebe a istovremeno je zaštitile na pravi način. To je pokazao i jedan snimak koji kruži društvenim mrežama.

Iako su okupirane mnogobrojnim obavezama mnoge mame se trude da svaki trenutak provode sa detetom

Naime, u jednoj objavi koja je privukla veliku pažnju, kako i prisutnih gde je trenutak ovekovečen, tako i onih koji su putem Tiktoka došli do nje, vidimo majku koja se vozi u gradskom prevozu sa svojom dvomesečnom bebom. Ne radi se o regularnoj vožnji na kakve smo navikli da viđamo i da beba leži u kolicima dok je majka nadgleda sve vreme ili dok je čuva u naručju. U ovom snimku, majka u kengur povezu drži svoju bebu na stomaku a preko ima obučen kaput kojim je zaštitila bebu. Devojčica se nazire iza majčinog kaputa dovoljno da joj se vidi lice i da može da proviri i posmatra sve oko sebe simpatičnim radoznalim okicama.

Mama je za to vreme stajala u metrou, držeći se za šipku i slušajući muziku dok je gledala kroz prozor. Putnici oko nje su radoznalo gledali u njih dve, međutim, devojčica ni u jednom trenutku nije zaplakala i bila je sve vreme mirna. Dirljiva scena nikoga nije ostavila ravnodušnim pa su Tiktokeri odmah otišli u odeljak za komentare da daju svoje mišljenje.

- Najbezbednije mesto na svetu.

- Ti si jaka i sigurna mama.

- Majčinska ljubav.

- Toliko slatko.

- Poštovanje za majku - komentarisali su korisnici društvenih mreža.

Emotivna scena posebno je dirnula nežniji pol, a Tiktokerke su komentarisale da je najlepši osećaj biti mama i držati bebu na ovaj način kraj sebe. Drugi su odali majci priznanje kako je uprkos svim obavezama koje je čekaju odlučila da povede dete sa sobom i to ne kolima već gradskim prevozom.

Žena iz snimka je po mnogima oličenje velike snage i ljubavi kakvu samo majke imaju, poručivši snimkom da je sve moguće i da se dete najsigurnije oseća u toplom majčinom zagrljaju. Iako bi se mnoge mame na njenom mestu odlučile za dadilju ili da dete bude u to vreme u vrtiću, ova samouverena žena je odlučila da sve ponese na svojim leđima i to sa zadovoljstvom.

01:26

LEPE VESTI OBRADOVALE GRAĐANE! Uvodi se besplatan gradski prevoz! Evo koji su USLOVI da se vozite za džabe (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.