VIDELA JE OCA PRVI PUT I ZASLEPLJENO GLEDALA U TV: Vikala je TATA, a njegova reakcija je bila NEOČEKIVANA (VIDEO)
Dete, Foto: Printscreen TikTok/eddiesheerr

preslatko

VIDELA JE OCA PRVI PUT I ZASLEPLJENO GLEDALA U TV: Vikala je TATA, a njegova reakcija je bila NEOČEKIVANA (VIDEO)

Igrala se nesmetano u dnevnoj sobi dok joj jedan prizor nije privukao pažnju

Objavljeno:

Deca opažaju najsitnije detalje koje mi odrasli često ne vidimo. Čak i onda kada neka situacija ili program na Tv-u treba da nam privuče pažnju, mnogi od nas su psihički odsutni nakon recimo napornog dana kada nam nije ni do čega. Ipak deca su ta kojima očigledno ništa ne promiče. Dobra motorika i opažanje im omogućava da u svakom trenutku isprate gotovo sve.

Iako bi nekom drugom detetu tokom igre bilo potpuno neinteresantno da se obazire na televiziju, naročito kada je vremenska prognoza u pitanju, jednoj devojčici je privukao pažnju voditelj meteorolog, koji se pojavio na ekranu najavljujući kakvo će biti vreme narednih dana. Pažljivo ga je gledala i ćutala, a onda je počela da kliče od sreće. Edi Šir je podelio presladak video svoje ćerkice koja ga posmatra putem ekrana dok vodi vremensku prognozu. Kanadski meteorolog se pojavio u programu obaveštavajući gledaoce da će narednih dana biti zahlađenja, a dvogodišnjakinja je to ispratila sa punom pažnjom.

Dok je on bio u kadru sve vreme, njegova ćerkica je počela da viče "tata, tata" ne znajući šta da radi od sreće, a zatim se okrenula želeći da se popne na igračku kako bi svog oca bolje videla. Mnogima je ceo prizor bio simpatičan pa su na društvenim mrežama neki komentarisali kako je ljubav između ćerke i oca posebna i da je ova devojčica pravi dokaz toga.

- Sviđa mi se kako misli da je on čuje.

- Joj gleda okolo i u fazonu je "sad ću se ja popeti da vidim bolje."

- Neka neko doda detetu merdevine. Predivno.

- Ona je tako ponosna na oca.

- Pokušava da dobije njegovu pažnju - bili su neki od komentara.

U opisu objave ovog meteorologa je pisalo "Videla me je po prvi put na televiziji". Razneženi otac nije odoleo da trenutak ne podeli sa svojim pratiocima, a oni su mu poručili da je ovo bilo pravo iznenađenje za njegovu ćerkicu i da će joj verovatno on biti daleko draži lik od nekog iz crtaća.

Poznati meteorolog NTV News obično svoje pratioce obaveštava o vremenu i o nekim vremenskim nepogodama i fenomenima, pa su njegove objave uglavnom vezane za struku. Snimak iznenađene devojčice je bio pravo osveženje za njegove pratioce i većina je priznala da je za nju verovatno ovo jedan od najlepših doživljaja koje je iskusila.

Majke i snajke

02:02

DOBRO POZNATA PORODICA OTVORILA PETU SEZONU MAJKE I SNAJKE Pripremila jednostavan specijalitet koji će SVI OBOŽAVATI

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.