OVI POZNATI PAROVI NE MOGU BEZ ORGIJA I TROJKI, U BRAKU IMAJU BIZARNE DOGOVORE: A NJIMA je to UNIŠTILO BRAK
Vil Smit i njegova supruga, Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON, EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

svašta

OVI POZNATI PAROVI NE MOGU BEZ ORGIJA I TROJKI, U BRAKU IMAJU BIZARNE DOGOVORE: A NJIMA je to UNIŠTILO BRAK

Nekima otvorena veza prija i uvek spasi brak, ali takva praksa može i da je uništi

Objavljeno:

I dok su jedni verni i gaje tradicionalne vrednosti, javnost su uvek više zanimali "oni drugi" slavni parovi čiji privatan život je pun intiga, pogotovu ako se radi o intimnim odnosima.

U Holivudu se često mogu čuti glasine o slavnim parovima sklonima eksperimetisanju u krevetu, od orgija, svingeraja do otvorenih brakova. Iako se neki skrivaju, drugi ipak otvoreno govore o svojim maštarijama i iskustvima. Deks Šepard i Kristin Bel tvrde da nisu svingeri, ali ima onih koji su otvoreno priznali da vole da začine odnos još jednom ili s više osoba u krevetu.

Vil Smit
foto: Youtube/CTV comedy channel

Vil Smit i njegova supruga Džejda Pinket Smit zbog koje je na dodeli Oskara udario komičara Krisa Roka jer se našalio na njen račun, su među onim parovima koji su otvoreno govorili o svojim iskustvima. U braku su četiri decenije, a Smit je priznao da imaju dogovor oko toga da smeju da spavaju s drugim ljudima, sve dok se oboje slažu da je to u redu.

"Mi smatramo da ne treba da se izbegava nešto što je prirodno u čoveku, uvek ćeš biti atraktivan nekome", rekao je on.

Ešton Kučer
foto: YOUTUBE/ABC NEWS

Demi Mur i Ešton Kučer navodno su se upustili u s*ks u troje dok su bili u braku. Ljudi bliski bivšem paru tvrdili su da je Demi biseksualka te da je često dovodila druge žene u spavaću sobu, a tome je bio sklon i Ešton.

Bivši supružnici Megan Foks i Brajan Ostin Grin navodno su imali dogovor prema kom je njoj bilo dopušteno da bude s drugim muškarcima, a on je pak morao da bude veran.

Šuška se da su Džilija Lusi Drajfus i njen muž Bred Hal postigli dogovor prema kom jedno drugom dopuštaju "izlete" izvan braka te da je to tajna njihovog braka u kom su od 1987. godine. I za pevačicu Pink i Kerija Harta se šuškalo da su pokušali da budu u otvorenom braku, ali da su odustali zbog drame koju je to prouzrokovalo.

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka zbog supruge:

00:37

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit ošamario komičara Krisa Roka zbog supruge

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.