DUBAI IMA NOVO LUKS ODMARALIŠTE VREDNO 10 MILIONA DOLARA: Bazeni, ZONE OPUŠTANJA, ali NE ZA LJUDE (FOTO/VIDEO)
Hotel za pse Dubai, Foto: mysecondhomedubai/ Printscreen/ Instagram

sad ste sve videli

DUBAI IMA NOVO LUKS ODMARALIŠTE VREDNO 10 MILIONA DOLARA: Bazeni, ZONE OPUŠTANJA, ali NE ZA LJUDE (FOTO/VIDEO)

Svi volimo naše ljubimce i da možemo, verovatno bismo ih ostavljali u najskupljim hotelima kada na duže napustimo grad

Objavljeno:

Dubai dobija luksuzni resort vredan 10 miliona dolara isključivo namenjen malim psima. Objekat će imati unutrašnje bazene, zone opuštanja i prostrani prostor za igru.

Uvek je divno biti pas, ali biti pas u Dubaiju upravo postaje "šap-tastično"! Canine Care Center My Second Home unapređuje život naših krznenih prijatelja ekskluzivnim centrom za čuvanje i smeštaj prilagođen malim psima. Kao deo inicijative za proširenje vredne 10 miliona dolara, ovaj centar će biti raj za male psiće s uzbudljivim sadržajima, zonama za opuštanje i obiljem prostora za igru. Nazvan Little Gems by My Second Home, objekat će se prostirati na 46.000 kvadratnih metara, pružajući ljubimcima iskustvo smeštaja sa pet zvezdica.

Ovaj objekat u stilu resorta otvoriće se oko Božića u Dubai Investments Parku 2 (DIP 2) ove godine. Očekujte sve luksuze na šapama vašeg četvoronožnog ljubimca, od praktičnih usluga dolaska i preuzimanja do druženja s 300 pasa svakodnevno, negovanja i obuke od najboljih u poslu. "Porast vlasništva ljubimaca tokom pandemije - posebno manjih pasa i mačaka - stvorio je ogromnu potražnju, koju smo zadovoljili izgradnjom više apartmana za smeštaj", rekao je Šon Parker, generalni direktor My Second Home. "U kapacitet smeštaja na DIP i Al Quoz lokacijama sada spada 250 pasa i 40 mačaka", dodao je Parker.

"Podstaknuti potražnjom i povratnim informacijama naših dragocenih članova, ponovo pojačavamo stvari u Dubaiju i istražujemo potencijalne partnerske odnose izvan UAE-a", podelio je Pol Soverbi, suosnivač My Second Home.

ŠTA MOŽETE AKO VAS ILI VAŠEG LJUBIMVA NAPADNE PAS? Advokat detaljno opisao scenario koji sledi posle NEMILOG DOGAĐAJA:

02:51

ŠTA MOŽETE AKO VAS ILI VAŠEG LJUBIMVA NAPADNE PAS? Advokat detaljno opisao scenario koji sledi posle NEMILOG DOGAĐAJA

(Espreso/ Luxlife.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.