OTIŠAO NA SKUPOCENO PUTOVANJE, A KAD SE VRATIO KUĆI ZATEKAO POTPUNI UŽAS: Gledao je u NEVERICI kako se OKO NJEGA...
Poplava u kući, Foto: Printscreen/TikTok/Laugh Hard

AU!

OTIŠAO NA SKUPOCENO PUTOVANJE, A KAD SE VRATIO KUĆI ZATEKAO POTPUNI UŽAS: Gledao je u NEVERICI kako se OKO NJEGA...

Odmaranje mu je preselo kada je video šta ga je zadesilo

Objavljeno:

Odlazak na odmor nakon svih obaveza i posvećenog rada je nešto što svi nestrpljivo iščekujemo. Mnogi će potvrditi da im nije bitno ni gde će se uputiti, da li na more ili planinu, ili možda i ostanu kod kuće, važnije je od svega je da će se potpuno rasteretiti svih briga i problema i uživati. Iako je možda bio i on opušten, barem dok je bio na nekom letovanju, velike brige i problemi su se jednom TikTokeru nakačile na "vrat" po povratku sa svog putovanja.

Čovek je poput mnogih jedva čekao svoj zasluženi odmor, a kako je u objavi koju je podelio pisalo, potrošio je veliki novac na putovanje "da bi zatekao kući ovo". Snimak prikazuje stan jednog vlasnika koji je bukvalno poplavljen i u koji ulazi voda sa svih strana, pretpostavlja se zbog neke cevi koja je pukla. Dok u prizemlju zatiče stravično stanje i vodu koja šiklja sa svih strana, čovek se u snimku penje uz stepenice na sprat i govori sve vreme "O Bože...".

Pretpostavlja se, da je cev pukla u kupatilu odakle je sve krenulo i gde se izlilo najviše vode. Kako on obilazi sve prostorije u stanu, situacija nije ništa bolja ni u spavaćoj sobi, a njegova radna soba je pretrpela možda i najveću štetu gde je pod pritiskom popustio deo plafona obrušivši na pod sve.

Izbezumljeni Tiktoker je pokazao kako se bukvalno vodopadi izlivaju sa terase hodnika i poplavljuju sve što je ispod. Stan je u prizemlju potpuno poplavljen, a po svemu sudeći, pričinjena je velika materijalna šteta. Korisnici mreže su bili šokirani ovom scenom, rekavši kako je pravo čudo da su svetla u stanu upaljena i da nije došlo ni do kakvog spoja. Uz to, apelovali su da je neophodno zavrnuti ventil pre napuštanja kuće na duže vreme.

- Zatvori ventil od vode kada napuštaš svoju kuću.

- Nadam se da taj vlasnik stana ima dobro osiguranje !

@laughhard__ Spending so much money on vacation just to come back to this ! And spend some more ???? #fyppppppppppppp #blowthisup #viraltiktok #rachapotes #mrpotee #whatwouldyouhavedone ♬ original sound - Laugh Hard

- Ovo je rušenje.

- Molim se za tebe.

- Živiš li ispod bazena?- bili su neki od komentara.

I dok su neki zbijali šale na račun cele ove tragične situacije za vlasnika, mnogi su saosećali sa tim što se dogodilo, priznavši kako veruju da će on sanirati to, ali da će šteta biti velika. Drugi nisu razumeli zbog čega je čitavu scenu snimao iako su uzeli u obzir to da želi da podeli sa ljudima šta se desilo, i šta se neopreznošću može desiti. Neki su priznali kako bi odmah nazvali službe da reaguju i da bi to u kratkom perodu sanirali.

Neki su išli dublje u analizu pa im je nejasno bilo zbog čega je čovek zatekao upaljena svetla i TV u kući, kada se vratio sa odmora. Bilo je i onih koji su podelili slična iskustva rekavši kako su ih ovakve scene dočekale u kuhinji ili kupatilu, isto po povratku sa odmora. Tiktokeri su čoveku poručili da se naoruža strpljenjem i novcem, kako bi nadokandio načinjenu štetu.

Bonus video:

00:22

Užice posle poplava

Bonus video:

00:22

Užice posle poplava

(Espreso / srecna.republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.