OSTALA JE UDOVICA PA UPOZNALA NJEGA: Žena naišla na OSUDU SVOJE PORODICE zbog MLAĐEG MUŠKARCA, onda se desilo OVO
Ljubav, Foto: Profimedia

OSTALA JE UDOVICA PA UPOZNALA NJEGA: Žena naišla na OSUDU SVOJE PORODICE zbog MLAĐEG MUŠKARCA, onda se desilo OVO

Prema njenim rečima niko ne želi da bude sam pa je ona počela da se viđa sa mlađim muškarcem

Objavljeno: 21:43h

Iznenadna smrt bračnog partnera je vrlo traumatična i potrebno je dosta podrške pre svega porodice i prijatelja da se prebrodi ovaj težak period. Kako je ispričala jedna Britanka (56) sticajem nesrećnih okolnosti ostala je udovica kad je njen muž preminuo od srčanog udara. Ubrzo nakon tragedije koja je zadesila ona je počela da izlazi sa muškarcem koji je dosta mlađi od nje što se nije dopalo njenoj porodici.

Istorija se ponavlja

Kako je u iskrenoj ispovesti ispričala, ova žena praktično se našla na stubu srama zbog nove romanse. - Kada mi je muž umro od srčane bolesti, ceo moj život se okrenuo naglavačke. On je patio od erektilne disfunkcije, ali je odbijao da ode kod lekara. Molila sam ga da poseti našeg doktora ali on nije hteo ni da čuje. A, onda je iznenada umro kad je imao je samo 57 godina i ja sam posle 30 godina odličnog braka ostala sama - počela je svoju ispovest ova žena.

Zavođenje, Ljubav, Žena, Muškarac, Seks
foto: sakkmesterke / Alamy / Alamy / Profimedia

Prema njenim rečima niko ne želi da bude sam pa je ona počela da se viđa sa mlađim muškarcem. - Moja porodica me je bukvalno razapela na stub srama. Govorili su mi da je prerano, da me taj čovek koristi samo za intimne odnose. Ali, istina je da je taj fizički dodir i intimnost njemu bila potrebna isto kao i meni. Nisam se obazirala na osude i posle tri i po godine veze konačno su me ostavili na miru da mogu da budem srećna - dodala je ona.

Ali, sad su se pojavili novi problemi koji je zabrinjavaju.

- Veza s njim je kao svetlo na kraju mračnog tunela, ponovo sam se osetila živom. A, onda sam primetila da moj dečko ima iste probleme sa erektilnom disfunkcijom kao i moj pokojni suprug. Kao da se istorija ponavlja. Vrlo sam zabrinuta zato što se ispostavilo da su ovi problemi kod mog pokojnog supruga bili povezani sa njegovim srcem. Sada imam osećaj da se sve ponovo isto dešava a moj dečko odbija da ode kod lekara - rekla je sa suzama u očima ova žena.

Savet

Prema rečima terapeuta gubitak muža bio je težak i poražavajući pa je razumljivo da se pribojava da se istorija ponavlja.

- Erektilna disfunkcija može biti uzrokovana brojnim stvarima, kao što su stres, anksioznost, umor ili alkohol. Da biste isključili bio kakve zdravstvene probleme ali i radi vašeg mira najbolje bi bilo da ode kod lekara. Uverite ga da su lekari profesionalci i da nema razloga za stid - rekla je terapeutkinja.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.