NARUČILA JE ODEĆU PREKO INTERNETA, A KAD JE STIGLA IMALA JE ŠTA DA VIDI: Kad se obukla samo je NEMO GLEDALA, ŠOK
Nikol, Foto: tiktok/printscreen/nicoleelizabeth2000

video

NARUČILA JE ODEĆU PREKO INTERNETA, A KAD JE STIGLA IMALA JE ŠTA DA VIDI: Kad se obukla samo je NEMO GLEDALA, ŠOK

Pored dubokog šlica postojao je i jedan neočekivani detalj zbog kojeg nije mogla da je nosi

Objavljeno: 23:19h

Tiktokerka Nikol samo je jedna od brojnih devojka koja najčešće kupuje preko interneta. U jednom od postova na ovoj društvenoj mreži podelila je neprijatno iskustvo koje je imala sa ovom vrstom kupovine. Ona je videla haljinu koja je oduševila i nije mnogo razmišljala već je odmah pazarila. Ne samo što je bila moderna već i prilično jeftina.

Neočekivane rupe

Kako je ispričala Nikol za britanski San, bila je uverena da je sjajno prošla u kupovini i nije mogla da dočeka da joj naručena haljina stigne na kućnu adresu.

U pitanju je moderna toaleta sa bretelama koja prati liniju tela i ima dubok izrez do polovine butina. Na leđima je imala neobičan izrez koji je otkrivao taj deo tela. Ispoštovan je rok isporuke i kad je neobična toaleta stigla na njenu kućnu adresu Nikol je jedva dočekala da je raspakuje.

- Bila sam oduševljena. Haljina je bila top i odmah sam krenula da je isprobam. Međutim, kad sam je obukla bila sam u šoku. Gledala sam u ogledalo i nisam mogla da verujem svojim očima - rekla je ona.

Haljina je imala dve neočekivane rupe i to na vrlo nezgodnim mestima, otkrivajući međunožje. Pored dubokog šlica rupe su bile u delu njenog međunožja otkrivći više nego što bi trebalo.

Zgranuta Nikol je shvatila da neće moći da je nosi jer će joj se videti donji veš. Jedini način bio je da ispod haljine obuče crne bikiclističke bermude koje su se videle kroz rupe na haljini.

@nicoleelizabeth2000 Yall had one job to be the cutout literally anywhere but there ? #disappointment #fyp #fypシ #fashion #fashionfails ♬ original sound - Travis Leon

- Svi smo imali haljinu gde je izrez mogao bukvalno da bude bilo gde osim tu gde jeste - napisala je razočarana Nikol uz post koji je videlo više od 6,5 miliona ljudi.

Usledili su brojni komentari.

- Ova haljina izgleda kao moj bankovni račun, prepuna je rupa.

- Da li moguće da ima rupe tačno na mestu gde je međunožje?

- Možda treba da je više okrenete na stranu, da vam šlic i te rupe budu na boku.

- Ne mogu da prestanem da se smejem. Kupiš jeftino a onda shvatiš da si ipak prošao preskupo. Vodite računa kad naručujete garderobu preko intereneta da vam se ne bi dešavalo ovako nešto - bili su samo neki od komentara na njen post.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Serćna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.