ONA JE NAJLEPŠA SRPKINJA KOJA SE DOBRO UDALA: Nekada je živela u SIROMAŠTVU U 12 KVADRATA, a danas se kupa u PARAMA
Monika, Foto: Printscreen/Instagram/monika_rad

MORATE ZNATI

ONA JE NAJLEPŠA SRPKINJA KOJA SE DOBRO UDALA: Nekada je živela u SIROMAŠTVU U 12 KVADRATA, a danas se kupa u PARAMA

Lepa Monika danas živi život koji Sprkinje sanjaju

Objavljeno:

Monika je poreklom iz Bosne i Hercegovine i svoju priču je započela u vreme rata, kada je imala samo četiri godine.

Monika je zajedno sa svojom porodicom napustila svoj dom i zaputila se ka Danskoj u potrazi za bezbednošću.

Njena majka Vinka i otac Goran su vodili svoju porodicu iz Zavidovića do Danske, gde su zajedno gradili novi život. U jednom od intervjua, Monika se prisetila ovog teškog perioda svog detinjstva i delila svoje iskustvo o tome kako je zajedno sa svojim roditeljima prevazišla izazove koje je rat doneo.

Pored svoje izuzetne životne priče, Monika je takođe postala poznata kao mis Univerzuma. Ovo priznanje je samo jedno od mnogih koja su došla kao rezultat njenih talenata, truda i posvećenosti.

U početku prošle godine, Monika je započela novo poglavlje svog života postajući majka. Ona i njen suprug su sa radošću dočekali svoje prvo dete, dečaka kojem su dali ime Luka.

- Mama, tata, brat i ja smo živeli u sobi od 12 metara kvadratnih. Nije nam bilo lako jer smo u Dansku došli samo sa jednim koferom. Moji roditelji su morali da se snađu kako znaju i umeju, radili su razne poslove da bi nas prehranili... - ispričala je Radulovićeva koja se kasnije sa porodicom preselila u Australiju.

- Moji roditelji i ja smo stigli bez ičega ovde u Australiju, gde smo odlično primljeni. Veoma sam zahvalna zbog toga - izjavila je svojevremeno Monika.

Ona je titulu Mis Univerzuma dobila 2015. godine, a uprkos karijeri u modelingu nije zapostavila školovanje - diplomirala je psihologiju u Sidneju. Proslavila se i učešćem u australijskoj verziji rijaliti šoua Survivor.

Monika je vrlo aktivna i popularna na društvenim mrežama - na Instagramu je prati gotovo 112 hiljada ljudi, a često sarađuje sa različitim poznatim brendovima.

Bonus video: Misica preživela automobil bombu u Beogradu

00:12

Misica preživela automobil bombu u Beogradu

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.