"UZIMAO JE TOLIKO VIJAGRE DA JE OGLUVEO": Udovica otkrila PERVERZNE GADOSTI iz spavaće sobe HJU HEFNERA, ZANEMEĆETE
Hju Hefner, Foto: Printscreen/Instagram

najveće gadosti

"UZIMAO JE TOLIKO VIJAGRE DA JE OGLUVEO": Udovica otkrila PERVERZNE GADOSTI iz spavaće sobe HJU HEFNERA, ZANEMEĆETE

Plejboj zečica otkrila je sve detalje spavaće sobe Hju Hefnera

Objavljeno: 09:35h

Bivša Plejbojeva zečica otkrila je realnost života iza zidova zloglasne vile i svog braka sa Hjuom Hefnerom.

Kristal Hefner, koja živi na Havajima, bila je treća supruga osnivača Plejboja, a ostala je udovica 2017. kada je Hefner preminuo u 91. godini. U novim memoarima, bivša zečica je detaljno opisala "intimu iz njihove spavaće sobe", njegovu opsesiju da ima građu "lutke na naduvavanje" i policijski čas u 18:00h.

Ova 37-godišnjakinja je deceniju bila u svetu Plejoja, od čega je polovina bila Hefnerova žena. Njena knjiga pod nazivom "Pričaj samo lepe stvari" nazvana je po Hefnerovim uputstvima koje joj je ostavio na samrtnoj postelji.

Iako je za Mail Online priznala da je ona "u izvesnoj meri još uvek lojalna Hefu", memoari obećavaju da će otkriti realističniji prikaz Plejboj šefa. Neke od njih su Hefnerova diktiatura koja se ticala izgleda supruge, a koja se kretala od tačne nijanse laka za nokte koji bi trebalo da nosi do dentalne higijene.

Bili su obavezno kristalno ružičasti, bledi, prozirni nokti i mat nikada nije bio opcija. Da bi nežno podsetio ženu da se ofarba, jednostavno bi je tapkao po glavi.

Kristal se prisetila svog starog Plejbojevog tela rekavši da su grudi morale biti prevelike.

- Izgledala sam kao naduvana se*s lutka iz Kine. Moji implanti su bili samo rekviziti, osećali su se kao da nosim kostim.

Sada mnogo prirodnije izgleda, a izbacila je i svoje implante i ofarbala plavu kosu. Kristal takođe redovno izlazi bez šminke i bosa kada uživa u svom životu na Havajima.

Ona se priseća da kada su boravili u vili, očekivalo se da se sve zečice pridržavaju Hefnerovih pravila. Ovo je uključivalo i policijski čas u 18:00 kako bi Kristal mogla da bude kod kuće sa Hefnerom da mu servira večeru.

Osnivač Plejboja bi uvek jeo pileću supu sa krem sirom i krekerima, dok je gledao svoje omiljene filmove. Nakon toga, Kristal i njen muž su učestvovali u grupnom se*su koji je ona nazvala "sramnim".

- Bilo je neprijatno. Ni ne znam koliko je ljudi bilo u našoj spavaćoj sobi, ali – mnogo. Bilo je prilično bolesno - 'Oh, sad je tvoj red.' Niko zaista nije želeo da bude tamo, ali mislim da je u Hefovom umu on i dalje mislio da je u svojim 40-im, a te noći su učvrstile tu ideju.

Hju Hefner
foto: Profimedia

Nedelje su bile posebne u Plejboj vili, jer su se redovno održavale "Nedeljne zabave" na koje su dolazile nove žene. Prema Kristalinim rečima, ovih dana bi Hefner bio pod tolikom količinom vijagre, da je postajao gluv na jedno uvo.

- Hef je uvek govorio da bi radije bio gluv i mogao da ima se*s. Čudno, rekla je ona.

Nakon što mu je postala supruga 2012. godine, Kristal je verovala da će njihova veza biti intimnija i privatnija.

- Postojao je deo mene koji je uvek mislio da, ako je ovo prava ljubav, ne bi bilo drugih žena u spavaćoj sobi. Pomirila sam se sa tim pokušavajući da verujem da me Hef voli na svoj način.

Kristal je upoznala svog budućeg muža kada je imala 21 godinu, a on 81. Očajnički se nadala da će sebi naći porodicu koja nije "slomljena" i gde je bi pripadala.

Studentkinja psihologije iz San Dijega nije mogla da veruje kada je dobila kartu za jednu od Hefnerovih zloglasnih zabava za Noć veštica. Na godišnji događaj je bilo pozvano mnogo zvezda - Leonardo Dikaprio, Pamela Anderson i Bred Pita.

Hju Hefner
foto: Profimedia

Ona se odmah nakon toga uselila u vilu. Međutim, Hefnerova udovica je otkrila da je njihova prva zajednička noć bila "neuobičajena".

- Šta god želite, šta god da mislite, ili kako god želite da prođe noć, nikako nije prolazila. Da imam ćerku, nikada joj ne bih dozvolila ovako nešto.

- Sve što mogu da kažem je da ako ste imali srećno, savršeno detinjstvo sa puno ljubavi, obično ne završite sa nekim ko je već imao 60 godina kada ste se rodili. Gledam unazad i žao mi je te devojke.

Uprkos tome, Kristal odbija da se stidi svojih odluka ili da živi sa žaljenjem.

- Kada je tvoja porodica razbijena, osećaš se kao da ne pripadaš nigde. Zavisiš od ljubaznosti drugih i činiš se poniznim da bi te prihvatili. Nemaš moć. Tako sam upoznala Hefa. U početku se vila osećala kao utočište, ali ona nije to bila.

- Ali onda se ili prilagodiš ili odlaziš, a ja se nisam osećala kao da imam gde drugde da odem ili da mogu bilo šta da napravim od sebe.

Nakon preseljenja na Havaje, Kristal je napisala svoju knjigu i počela da gradi uobičajeniji život. Vratila se svojoj strasti prema psihologiji i zaklela se da će se vratiti na svoje devojačko prezime i postati dr Kristal Haris.

Bonus video: NAKON SAT I PO VREMENA U TUŽILAŠTU, NATAŠA ŠAVIJA STALA PRED KAMERE! Starleta šokirala: Težak prelom, čekam plastičnu operaciju!

00:58

NAKON SAT I PO VREMENA U TUŽILAŠTU, NATAŠA ŠAVIJA STALA PRED KAMERE! Starleta šokirala: Težak prelom, čekam plastičnu operaciju!

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.