PET PUTA JE SPAVAO SA UČITELJICOM SVOG SINA TOKOM JEDNE NOĆI: Onda je ona uradila nešto što ga je DODATNO IZLUDELO
Žena, Foto: Printscreen Instagram/holly.jane.johnston

užas

PET PUTA JE SPAVAO SA UČITELJICOM SVOG SINA TOKOM JEDNE NOĆI: Onda je ona uradila nešto što ga je DODATNO IZLUDELO

Bliži se početak školske godine, a to je mnogo veći problem za ovog muškarca nego njegovo dete

Objavljeno:

Ljubav je osećaj koji se javlja kao posledica razuma, a strast je veoma često "slepa emocija" usled koje hodamo po oblacima. U tom momentu možemo veoma lako da se zanesemo i donesemo odluku nerazmišljajući o posledicama, a to se desilo i ovom muškarcu.

Samohrani otac, nakon što ga je žena ostavila, imao je aferu sa učiteljicom svog sina i to sasvim slučajno. Kako on kaže, "razbuktale su se strasti" i došlo je do fantastičnog odnosa, ali nije sve ispalo kako je on planirao. On ne zna kako da se ponaša s obzirom na to da počinje nova školska godina, pa se u skladu sa tim obratio savetnici za ljubavne odnose.

Đak, Učenik, Škola
foto: Tanjug

- Nakon jednog roditeljskog sastanka počeo sam da izlazim sa učiteljicom mog sina i to sasvim slučajno. Ubrzo sam shvatio da mi se izuzetno dopada i nije prošlo mnogo do našeg prvog intimnog odnosa i se*s je bio fantastičan. Vodili smo ljubav pet puta tokom jedne noći. Držao sam je u rukama i jedva sam se odvojio od nje kao i ona od mene i rastali smo se u suzama i shvatio sam da je ona žena sa kojom mogu da podelim svoju ljubav. Međutim, ubrzo je otišla kod svojih roditelja u inostranstvo i nije mi se javila, celo leto me ignoriše. Ne znam da li to radi namerno, ili zaista ne stiže. Smatram da može da mi se javi ako joj je stalo, ali ona to ne radi i sada sam prestravljen zbog početka nove školske godine - započeo je ispovest ovaj muškarac.

S obzirom na to da žive u malom mestu glasine se brzo šire, a nedavno ga je i žena napustila.

- Živimo u maloj zajednici gde se tračevi šire kao požar, šta ako je neko nešto saznao? Nedavno sam se razveo i samohrani sam otac. Moja žena me je ostavila zbog druge osobe 2021. godine i odselila se u inostranstvo, ali sam svestan da neki susedi i majke iz škole mene krive za razvod i smatraju da se nisam dovoljno borio da moj brak opstane. Mislim da je to nepravedno jer niko ne zna što se događa iza zatvorenih vrata ili koliko me moja žena povredila i ponizila. Sada kad sam upoznao nekoga koga stvarno volim i smatram da imam pravo na ljubav. Skoro je septembar i nova školska godina se bliži. Cipele moga sina su uglancane i njegova pernica je puna, ali ne znam gde sam i guši me teskoba. Kako treba da se ponašam? Da li treba nešto da joj kažem? - pitao je ovaj čovek, piša Dejli Star.

Savetnica za ljubavne odnose mu je dala opsežan odgovor.

- To što vam se nije javila celo leto mi se ne dopada, to je u današnje vreme najmanji problem, ali nemojte da dozvolite da vaš sin oseti da ste zabrinuti zato što mora da bude fokusiran na novu školsku godinu. Nemojte da zaboravite da je njen posao veoma stresan, a škola i školsko dvorište su idealna mesta gde cvetaju tračei i ljubomora. Ako je vaš grad već tako mali morate da budete oprezni. Takođe budite spremni na mogućnost da se ona pokajala zbog te strastvene noći, ali morate da budete sabrani - zaključila je ona.

Majke i snajke

48:01

MAJKE I SNAJKE SE04EP96

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.