ŽENA MU IŠLA NA ŽIVCE, PA JE "BEBU" ZAFRLJAČIO U VODU: Bizarna scena JEŽI KOŽU! Potez majke je TEK POSEBNA PRIČA
Porodica, Foto: PrintScreen/ TikTok/ Binge That Cringe!

uh!

ŽENA MU IŠLA NA ŽIVCE, PA JE "BEBU" ZAFRLJAČIO U VODU: Bizarna scena JEŽI KOŽU! Potez majke je TEK POSEBNA PRIČA

U video- snimku na jednom brodu vidimo dve žene i muškarca koji lutku umotava u peškir...

Objavljeno:

Roditeljstvo je jedno od najtežih "zanimanja", ali je interesantno da muževi zadaju ženama više problema nego deca.

Tik-tok snimak koji je istog momenta postao viralan svedoči tome da suprug može svojoj ženi da zada daleko više glavobolje nego samo dete, a njegova neslana šala je ovu ženu dovela do "nervnog sloma".

U video- snimku na jednom brodu vidimo dve žene i muškarca koji lutku umotava u peškir, a u narednom kadru vidimo pravu bebu u rukama druge žene. Njegova supruga, koja je ležala zatvorenih očiju, rekla mu je da joj prinese bebu jer treba da je podoji. Međutim, on se glasno usprotivio i rekao da je vreme da novorođena devojčica zapliva.

- Daj mi bebu, Džejk! Odmah da si mi je dao, ne možeš to da radiš - vikala je besno ova žena, dok se on udaljavao prema ivici broda sasvim odlučan da baci bebu u vodu.

- Ona treba da se sunča i sada ću da je bacim da pliva - rekao je ozbiljno ovaj muškarac.

Žena se i dalje grčevito borila sa njim da joj da bebu u naručje, a u narednom momentu on lutku baca u morske dubine. Žena je istog momenta skočila za njom da bi je uhvatila i u momentu je videla da je u pitanju lutka. Nije se istog momenta naljutila na njega nego je upitala: "Gde je Alis, Džejk?", a kada je shvatila da je u rukama njene prijateljice laknulo joj je. Šta se kasnije desilo je samo istorija, ali najvažnije od svega jeste da je novorođenče živo i zdravo.

Bonus video:

01:30

DŽIN BEBA ĆE PRAVO IZ PORODILIŠTA U ŠKOLU Pavle se rodio sa 6,5 kila, iznenadio ceo Gornji Milanovac, doktora i rođenu majku

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.