SOFIJA NIJE BILA KOD FRIZERA 10 GODINA! Kad čujete ZAŠTO ima dugačku kosu RASPLAKAĆETE SE! Progovorila je
Sofija Blek, Foto: Printscreen/www.youtube.com/mediadrumplustv1677

prelepo

SOFIJA NIJE BILA KOD FRIZERA 10 GODINA! Kad čujete ZAŠTO ima dugačku kosu RASPLAKAĆETE SE! Progovorila je

Sofija uglavnom ima pozitivne reakcije na svoju kosu, ali...

Objavljeno:

Sofija Blek (30) je nekada brijala glavu, ali je prestala 2013. godine jer joj je kosa prebrzo rasla. Sada ima kosu dugu 122 centimentra. Ona obožava svoju kosu i uživa u pronalaženju načina kako da je stilizuje. Dobija mnogo komplimenata kako na ulci, tako i na drušvenim mrežama.

Većina smatra da ima nadogradnju, a kada čuju da je njena kosa prirodna ostanu bez teči. Međutim, nisu svi susreti bili pozitivni, jer se Sofija seća susreta sa misterioznim strancem koji ju je zaustavio na ulici.

- Jednom mi je na ulici prišao čovek koji je hteo da kupi moju kosu, bilo je jezivo. Dao mi je svoju vizitkartu i rekao da mu se javim, jer se bavi kupovinom kose. Zahvalila sam mu se na ponudi i rekla sam da ću čuvati svoju kosu i dati je u humanitarne svrhe, međutim, on je bio uporan i rekao da će mi dati mnogo novca - rekla je Sofija.

Pored ovog neprijatno susreta, Sofija uglavnom ima pozitivne reakcije na svoju kosu.

Dugačka kosa
Dugačka kosafoto: Printscreen/www.youtube.com/mediadrumplustv1677

- Najveći kompliment mi je od moje nećake koja kaže da izgledam kao princeza kada je moja kosa puštena i da želi i ona tako da izgleda. Većina devojčica ima ovakvu reakciju i to me veoma raduje - rekla je ona.

Najčešće je pitaju kako je održava, a ona kaže da joj je bilo mnogo teže da stilizuje kratku kosu.

- Najčešće me pitaju kako održavam svoju kosu. Ovo mi je veoma zabavno, jer mi je bilo mnogo teže da održavam i stilizujem kratku kosu. Sada je samo očešljam i vežem punđu i spremna sam za izlazak - dodaje Sofija.

Sada se vratila u rodnu Bugarsku i kaže da će i dalje puštati svoju kosu.

- Ošišaću je povremeno, ali samo ako mi krajevi ispucaju. Puštaću je da raste sve dok budem mogla, a kasnije želim da je doniram - zaključila je Sofija.

Bonus video:

00:13

CRVENI KARMIN, DUGA PLAVA KOSA I MINI SUKNJA! Luna u 5. mesecu u ovom izdanju izašla sa Markom u provod: SLAVE GODIŠNJICU!

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.