VIDELA JE PRAZAN KREVET SVOG DETETA I SKRENULA SA UMA: Ono što je TROGODIŠNJAK uradio UPLAŠILO je NASMRT (VIDEO)
Majka i dečak, Foto: Printscreen/Tiktok/mamarissax2

šok

VIDELA JE PRAZAN KREVET SVOG DETETA I SKRENULA SA UMA: Ono što je TROGODIŠNJAK uradio UPLAŠILO je NASMRT (VIDEO)

Fajfer, majka trogodišnjeg dečaka, ispričala je na koji način je uspeo da je prepadne nasmrt

Objavljeno:

Todleri, kako u zapadnoj kulturi nazivaju mališane od od prve do četvrte godine, predstavljaju rizičnu grupu dece, zato što su to godine kada otkrivaju svet oko sebe, nemaju razvijenu svest, a samim tim ni strah. Razne situacije koje priređuju svojim roditeljima mogu biti više nego traumatične.

Marisa Fajfer, jedna majka iz Viskonsina, ispričala je svoje iskustvo sa trogodišnjim dečakom, kada je u momentu kada je sklopila oči nestao iz krevetića, ali i izašao iz kuće. Njena priča je obišla internet i istog momenta je postala viralna na društvenoj mreži Tik-tok, a komentari nisu prestali da se nižu.

Fajfer, majka trogodišnjeg dečaka, ispričala je na koji način je uspeo da je prepadne nasmrt.

Majka je vidno uzrujana započela svoj video snimak na društvenoj mreži Tik-tok.- Upravo sam se probudila i imala srčani udar shvativši da mi nedostaje jedno dete. Ne znam kada je izašao iz kuće, ne znam kako je izašao iz kuće - kaže ona u objavi.

@mamarissax2 YALL I GENUINELY HAVE NEVER FELT SO SICK & SCARED! we already had the basement door switched out so we can lock it at night but NOW i need something for the front door! You never think it can happen to you, till it does!! Yall know i got this house babyproofed as much as possible but OMGG#greenscreenvideo#autismawareness#fyp#aidenandaleiya#twins#escapeartist#scared#twinsoftiktok#omg#runaway ♬ original sound - Marissa Jalea

Fajfer je objasnila za Tudej kako je sve počelo kada je zaspala pored trogodišnjih blizanaca Ejdena i Aleje. Mališani su bili u svojim krevetima dok je ona spavala na podu, ali kada se probudila nije videla Ejdena, kao ni njegove cipele. Preplašena žena je odmah pozvala hitnu pomoć, a u međuvremenu je otišla da ga potraži u komšijskom dvorištu u kojem voli da se skriva.

Na svu sreću vlasti su brzo reagovale i dečak je pronađen na nešto manje od pola kilometra od kuće. Ona je brzo došla po njega, a lokacija gde se nalazio bio je popularan restoran brze hrane Mek Donalds. Kada ga je pitala zašto je izašao iz kuće, a nije joj se javio, rekao je: "Bio sam gladan"!

Komentari nisu prestali da se nižu, a ljudi nisu mogli da shvate kako niko nije odreagovao kad je video dete.

- Da li je moguće da niko nije reagovao?

- Kako je prešao ulicu?

- Ne mogu da zamislim agoniju kroz koju si prošla. Hvala Bogu da je dobro - bili su samo neki od komentara zabrinutih korisnika ove društvene mreže.

Ova priča zabrinula je mnoge roditelje, a neki su podelili slična iskustva. Jedna majka je otkrila da je morala da obezbedi dom sa dodatnim bravma, kako se ništa slično ne bi ponovilo

02:33

DEBLJI KRAJ IZVUČE DETE

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.