ONA NEĆE DA RADI DO 9 DO 5 PA PRODAJE SVOJE GOLE SLIKE NA INTERNETU: Niste ni svesni KOJE PARETINE je uzela (FOTO)
Karolina Suki, Foto: Printscreen/Instagram/carolinasukierr

au, ovo niste znali

ONA NEĆE DA RADI DO 9 DO 5 PA PRODAJE SVOJE GOLE SLIKE NA INTERNETU: Niste ni svesni KOJE PARETINE je uzela (FOTO)

Karolina Suki zarađuje od prodaje svojih polugolih slika na internetu

Objavljeno:

Karolina Suki je odlučila da svoje bujno poprsje unovči! Pre dve godine u toku pandemije rešila je da svoje nage slike kači i "prodaje" na internetu!

- Odjednom sam dobila mnogo fanova i prvi nalog mi je blokiran. Sada imam nekoliko Instagram naloga i na svakom po 100.000 pratilaca - objašnjava ova devojka, a o tome je pisao i Dejli star.

Karolina, navodno, na mesečnom nivou od prodaje svojih fotografija zarađuje oko 9.200 evra. Po njenim rečima ta cifra je i više nego što joj treba, pa 60-70 odsto od toga štedi kako bi sebi kupila stan.

- Ne želim da budem jedna od onih koja se neprestano seljakaju, zato mi je bitno kakav stan kupujem i gde. Znam da ću se tamo dugo zadržati, zato ne želim da žurim, a trenutno sam zadovoljna u stanu koji iznajmljujem - kaže Karolina.

Karolina priznaje da je počela sa objavom fotografija u oskudnom vešu, ili u garderobi koja je toliko tanka da su joj se ocrtavale bradavice, pa je rešila da se slika u toplesu i pošteno zaradi od svojih slika.

- Volim svoje telo i shvatila sam da bez problema mogu da zarađujem na taj način. Na Instagramu objavljujem fotografije u brushalteru, ali onima koji žele prosleđujem fotografije u toplesu. Takođe ne mogu sebe da zamislim kako sedim u nekoj kancelariji od 9 do 17 česova. Ovako sama kreiram svoj sadrža, organizujem svoje vreme i mogu da se posvetim sebi - zaključuje Karolina.

Bonus video: Da li je kasno da žene rađaju nakon 30 godine?

01:10

DA LI JE KASNO DA ŽENE RAĐAJU NAKON 30. GODINE? Ginekolog obelodanio: POSTOJI NAUČNO OBJAŠNJENJE!

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.