OSTAVILA MUŽA, PA UŠLA U VEZU SA ŽENOM, I TO KAKVOM: Šokantni detalji iz BIOGRAFIJE najpoznatije GLUMICE na SVETU
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

šok!

OSTAVILA MUŽA, PA UŠLA U VEZU SA ŽENOM, I TO KAKVOM: Šokantni detalji iz BIOGRAFIJE najpoznatije GLUMICE na SVETU

Anđelina Džoli je oduvek bila konroverzna, i da je izabrala drugu vrstu karijere, sigurni smo da bi njen životni put bio mnogo drugačiji i srećniji

Objavljeno: 12:16h

Holivudska glumica Anđelina Džoli danas je svima dobro poznata po braku s glumcem Bredom Pitom, ali mnogi ne znaju da je pre njega bila u braku s još dva muškarca, Bilijem Bobom Torntonom i Džonijem Li Milerom. Još manje je poznato da joj je u jednom trenutku života srce "ukrala" žena.

Sa prvim suprugom, Džoni Li Milerom, Anđelina Džoli je počela da se zabavlja 1995. godine na snimanju filma "Hakeri", a kasnije je govorila da je on drugi muškarac sa kojim je imala intimne odnose.

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Nakon što je film doživeo premijeru, Anđelina je ostavila Džonija i ušla u prvu istopolnu vezu - sa manekenkom i glumicom Dženi Šimicu koju je upoznala na snimanju filma "Foxfire", a kako je jednom prilikom otkrila u nju se zaljubila čim ju je prvi put ugledala.

"Da se nisam udala za Breda, sada bih verovatno bila u braku sa Dženi. Zaljubila sam se u nju iste sekunde kada sam je videla, rekla je Anđelina koja je tek nedavno progovorila na ovu temu.

Međutim, Anđelina se za vreme snimanja ovog filma ponovo zbližila sa Džonijem Li Milerom, pa se na kraju i udala za njega u martu 1996. godine. Iako je bila u braku, nastavila je da se viđa sa Dženi, barem tako tvrdi Šimicu.

"Anđelina i ja smo imale divnu vezu koja je trajala godinama. Viđala se sa mnom i kada je imala zvanične partnere - prosto je bila takva, divna i otvorena", rekla je svojevremeno Dženi Šimicu.

Dženi je bila supermodel i glumica, a bila je i zaštitno lice brenda Calvin Klein i prva je Azijatkinja koja je na Nedelji mode radila za Pradu. Glumila je u filmovima Foxfire, Itty Bitty Titty Committee i Dante’s Cove. U srećnom je braku, a njeno venčanje su propratili svi vodeći američki mediji.

Dženi Šimicu je 2014. rekla "da" Mišel Hanter, koja je javnosti poznata kao modni guru, piše thelist.com.

"Endži i ja imamo bogatu istoriju. A pošto su ona i Bred u braku, zaključila sam da nema ničeg lošeg u tome da je pozovem na svoje venčanje iako sam znala da je verovatno previše zauzeta da bi došla", rekla je Dženi za "Ju-es-vikli" pa nakon svadbe poručila: "Nije da sam želela da me prati do oltara ili nešto slično, ali bilo bi super da je došla".

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir:

03:10

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

(Espreso/ Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.