SNIMAK MAJKE I BEBE KOJI JE PODELIO INTERNET: Kada budete videli čime je HRANI, IZNEVEROVAĆETE (VIDEO)
Beba, Foto: Printscreen Instagram/Just.baby

SMEŠNO

SNIMAK MAJKE I BEBE KOJI JE PODELIO INTERNET: Kada budete videli čime je HRANI, IZNEVEROVAĆETE (VIDEO)

Snimci na društvenim mrežama na kojima deca hitaju za slatkišima nasmejali do suza svakog ko ih je pogledao.

Objavljeno: 14:14h

Deca obožavaju slatkiše i mnogi bi, kada bi samo mogli, na njima i živeli. Pojedine mame počaste decu s vremena na vreme omiljenom grickalicom. Mališani koji su prvi put isprobali nove ukuse među kojima je sladoled, torta, ili čokolada, neće tako lako odustati od njih. Snimci na društvenim mrežama na kojima deca hitaju za slatkišima nasmejali do suza svakog ko ih je pogledao. S druge na društvenim mrežama se može videti i veliki broj osuđujućih komentara.

Pojedini smatraju da roditelji nesvesno uništavaju decu slatkišima. Poznato je da slatke grickalice sadrže visok procenat šećera koji mogu da dovedu do hiperaktivnosti kod dece, naglog skoka šećera ili mnogih drugih bolesti.

Beba koja je čula omiljeni zvuk

Mnogi roditelji su se pak složili da nema opasnosti ukoliko se dete s vremana na vreme počasti pokojom grickalicom, ali da to ne bi trebalo da prelazi u naviku. Snimak koji je izazvao najviše smeha, ali i veliki broj podeljenih komentara je onaj na kome mama drži kesicu slatkiša koju samo protrese, a dobro poznati zvuk već je došao do ušiju njene bebe, koja ima oko godinu dana, koja izgleda da uživa i u zvuku i ukusu koje kesica slatkiša pruža.

Snimak se nastavlja drugom mamom koja slično radi, a njena ćerkica brzo dotrčava do nje i toliko je oduševljena zadovoljstvom koje će nastupiti kada se kesica grickalica otvori da prosto ne može da se kontroliše da sačeka da okusi omiljen slatkiš. Treći snimak u nizu je onaj gde devojčica od godinu dana na proslavi svog prvog rođendana sedi za hranilicom, gde je, po svemu sudeći, dobila prvi put mafin da isproba. Ona tako sedi vidno ljuta i ne dozvljava da joj iko od odraslih taj mafin oduzme.

Snimak je dobio blizu 160.000 sviđanja, a mnogi su se složili da ovakve objave su tu da bi oraspoložile i izazavle osmeh, kao i da problematici slatkiša kod dece najmlađeg uzrasta i polemikama na tu temu ovde nije mesto.

- Koliko su samo slatki svi.

- Sećam se kako je moja ćerka reagovala kada smo joj prvi put dali sladoled da proba.

- Klasičan primer lepog i zdravog deteta koje je mama uništila ovom kesicom “otrova”!

- Ne promovišite slatkiše i nezdarve načine života po društvenim mrežama!

- Beba sa drugog snimka se tačni vidi da je već uveliko zavisna od industrijskog šećera i u krizi!

- Ako može bez ovakvih hejterskih komentara, cilj ovog videa je da bude smešan i viralan.

- Nedostaju mi moji unuci.

- Preslatki!

01:58

Beba džin i majka heroj iz Gornjeg Milanovca

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.