DEVOJKA DALA ZA UPOZORENJE ZA PUNIJE ŽENE, OBRATITE PAŽNJU: Ona je doživela veoma NEPRIJATNU SITUACIJU
Devojka, Foto: Printscreen TikTok/libsfaulk

neverovatno

DEVOJKA DALA ZA UPOZORENJE ZA PUNIJE ŽENE, OBRATITE PAŽNJU: Ona je doživela veoma NEPRIJATNU SITUACIJU

Libs je TikTokerka koja je poručila svima koji je prate na ovoj platformi da pokušaju da izbegnu situaciju u kojoj se ona našla

Objavljeno:

TikTokerka Libs obožava da deli savete po pitanju oblačenja na ovoj društvenoj mreži, ali uživa i u svim čarima letovanja. Ona je tako čekala da se dugopriželjkivani datum putovanja približi, spakovala kofere i zaputila se duž isplanirane destinacije, a odluka je pala na Ibicu, Španiju. Tamo je uživala u suncu, moru, ali i čitanju omiljene knjige, a po dolasku sa letovanja imala je šta i da pokaže vernim pratiocima kojih broji 90.000.

- Uživala sam svakodnevno na plaži u svom omiljenom hobiju. To zapravo nije sunčanje već čitanje, međutim, posledice čitanja knjige vide se po mom celom telu. Sve vreme sam sedela, zadubljena u knjigu, a najzad kada sam ustala, imala sam šta i da vidim - započinje priču ova TikTokerka.

@libsfaulk When I spin and you can see how white the back of me is ? #bikinihaul #ibizaoutfits ♬ someone new by hozier - willow :o

ibs je žena korpulentnije građe koja ponosno nosi svaki svoj kilogram i neretko obraduje pratioce brojnim modnim savetima. Ipak, budući da je na letovanju sedela povijeno nad knjigom, to je imalo posledica po njeno telo.

- Uživala sam u čitanju, a ujedno sam htela i da dobijem boju. Međutim, nisam imala u vidu da imam veće grudi, kao i stomak koji pomalo “kipi” i možda koji kilogram viška na butinama. Kada sam ustala, primetila sam koliko sam nejednako pocrnela. Kako sam bila povijena nad knjigom ispod grudi mi je ostalo belo, budući da su mi grudi tako padale, i to nije sve. Na stomaku je takođe ostalo belo, kao i na predelu mojih kukova i donjeg dela stomaka, pogledajte na šta ličim. Ovo je upozorenje svim krupnijim devojkama na suncu - upozorila je ova duhovita dama sve svoje pratiteljke.

@libsfaulk

it do be like that ?

♬ Pink - Lizzo

it do be like that ?

Njeni pratioci su pak smatrali da je to sasvim normalno, snimak je pregledan čak pola milona puta, dobio je 30.000 sviđanja, a usledilo je na stotinu komentara i prosleđivanja.

- Kao da gledam sebe!

- Tipično, tako i ja apsolutno svake godine posle letovanja.

- Meni je stomak još veći, pa kad ustanem mogu samo da primetim dve veoma ružne linije koje su ostale posred mog stomaka.

- Smejem se na sav glas, tako sam se sebi smejala pre neki dan, proklinjala sam i knjigu i sunce.

- Osobe koje vole da čitaju na plaži bi trebalo da razmišljaju o silikonima - bili su samo neke od duhovitih opaski njenih pratilaca.

01:34:49

MAJKE I SNAJKE SE04 VELIKO FINALE

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.