DEVOJČICA SEDELA PORED OCA KOJI JE SPAVAO: Uradila mu je nešto KRAJNJE BEZOBRAZNO i izazvala BURU na MREŽAMA! VIDEO
Devojčica, Foto: Instagram-thediscoverylife

DA LI JE MOGUĆE?

DEVOJČICA SEDELA PORED OCA KOJI JE SPAVAO: Uradila mu je nešto KRAJNJE BEZOBRAZNO i izazvala BURU na MREŽAMA! VIDEO

Evo koliko vas može koštati sat popodnevnog odmora!

Objavljeno:

Deca pronalaze razne načine da se zabave, a roditelji su im zahvalni kad god ih puste da se odmore, pogotovo naspavaju. Mnogi tako puštaju decu da rade šta žele, samo da bi dobili retke trenutke mira. Međutim, jedna devojčica je pobrala najviše simpatija, dok je njen snimak igranja na internetu postao viralan.

Snimak počinje devojčicom koja stoji u ružičastom kompletiću i to tik iznad glave svoga tate koji spokojno spava na kauči, a već sledećeg trenutka vidi se da ona drži makaze u rukama. Ona uzima tako pramen tatine kose i seče ga makazima i vraća se do stola. Na stolu stoje figurice od plastelina, a ova domišljata devojčica rešila je da im dodatno začini izgled tako što će na vrh njihovih glava ubacivati po pramen kose. Jedini problem je što se ona nije opredelila za kosu od nekih lutaka ili ošišane pramenove, već je direktno rešila da tati skrati kosu, a mnogi su se složili da će ga to spavanje skupo koštati i da će mu ćerka skratiti ne samo kosu, već i živce.

devojčica
foto: Instagram-thediscoverylife

Pojedini su bili oduševljeni veštinom brzog šišanja ove devojčice, ali i činjenicom da ona izgleda totalno spokojno i mirno dok ovo radi, i da se po njenim reakcijama vidi da joj uopšte nije prvi put. Snimak je dobio 645.000 sviđanja i na hiljade komentara, a većina ih je bila različitog mišljenja. Neke je tako zanimalo ko to snima usnulog tatu i da li je moguće da je mama dozvolila ćerkici da opušteno seče tatinu kosu kad i kako joj padne na pamet. Većina se složila da je najverovatnije tašta bila ta koja je čuvala unuku, pa je jedva dočekala da je vidi kako zetu seče kosu.

- Nemoguće da mama ovo sve snima, žao mi je tate kad se probudi!

- Kladim se da snima tašta!

- Devojčica je dovoljno velika da zna šta sme, a šta ne sme da radi, ko joj je ovo dozvolio, najverovatnije osoba koja i snima?

- Nema smisla da šiša tatu zbog figurica od plastelina, zašto ne šiša svoju kosu, koja je duža nego tatina?

- Ne šiša sebe, zato što su sve figurice očigledno muške.

- Bukvalno pored dece ne smeš da zaspiš ukoliko i ona ne spavaju.

- Ovom tati će presesti popodnevna dremka.

- Da još malo nastavi da spava osvanuo bi ćelav!

- Ponekad sam toliko umorna oko dece i posla, da bih ćerki dozvolila da radi šta hoće, samo da se ne povredi i da me pusti da dremnem, verujem da je to i ovaj tata rekao devojčici.

- Svaka čast na kreativnosti, ne smemo tu stranu da zanemarimo! - glasili su samo neki od komentara.

Bonus video:

00:38

TO JE CENA SLAVE, VEĆ SMO SE NAVIKLI! Majka Teodore Džehverović za Kurir TV o nagim slikama: Nije ona bezobrazna devojčica!

(Espreso / Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.