RADE (60) JE NEVIN I TRAŽI SUPRUGU: OVO su njegovi USLOVI, plakaćete od smeha kada ČUJETE (VIDEO)
Rade nevini samac u 60 godina, Foto: Printscreen/ Youtube/ Srećko Stipović

hit

RADE (60) JE NEVIN I TRAŽI SUPRUGU: OVO su njegovi USLOVI, plakaćete od smeha kada ČUJETE (VIDEO)

Rade Milinović iz Busovače u Bosni ima 60 godina i živi sam u kući. On želi nekoga sa kime bi ujutru razgovarao i popio kafu

Objavljeno:

Rade Milinović iz Busovače u Bosni ima 60 godina i živi sam u kući. On želi nekoga sa kime bi ujutru razgovarao i popio kafu. Priznaje da iako ima 60 godina nikada nije bio intiman sa ženom, te je počeo potragu na Instagramu. Kako kaže nije izbirljiv, ali ima i on svoje standarde zato želi ženu koja ima oko trideset godina, da bude crnka i verna.

- Sada mi je došla želja da se ženim. Godine brzo prolaze. Tražim mladu, neka se javi. Samo neka je žena. Našao sam čak i kumu koja je obećala pomoći. Želja me vuče da se oženim. Zamislio sam finu, nisku, crnu ženu, tridesetih godina. Bitno je da je mlađa. Mislim da me neće napustiti. Imam penziju, kuću, samo mi još treba žena, bilo kakva. Samo neka je žena - rekao je on Srećku Stipoviću u emisiji na Jutjubu.

Takođe, on je istakao da mu nije bitno koje je vere i nacije, a ni njena deca nisu prepreka, prenosi "mojevrijemehr".

- Voleo bih s njom popiti kafu ujutro, imati društvo, da ne pijem kafu sam.

Na pitanje da li misli da će ga žena varati, on kaže da zna da neće. Inače on živi sam, u jednom zaseoku odakle su ljudi davno otišli da traže bolje živote. On je zadovoljan komšilukom, ali nema automobil, bicikl, a do prve prodavnice ide peške. Kada ga je pomenuti reporter prvi put obišao svi su upamtili njegovu hit izjavu:

- Meni ne treba žena, nego majstor da mi uradi kupatilo. Kupio sam materijal, pločice imam i novac ali nikako do majstora ne mogu doći - objasnio je tada, a očigledno su se njegove želje promenile.

JA SE NIČEGA NE SEĆAM Pevačica u venčanici iz Dubaija zakoračila na ludi kamen: Svadba kao iz bajke, MLADA NOSILA VEO OD 3 metra:

03:04

JA SE NIČEGA NE SEĆAM Pevačica u venčanici iz Dubaija zakoračila na ludi kamen: Svadba kao iz bajke, MLADA NOSILA VEO OD 3 metra

(Espreso/ Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.