NAJVRELIJA BAKA NA INTRENETU OTKRILA DA MASTURBIRA VIŠE OD 10 PUTA NA DAN: Kaže da je to TAJNA MLADE KOŽE (FOTO)
Andrea Sanšajn, Foto: PRINTSCREEN INSTAGRAM/ANDREA__SUNSHINEE

predobra je

NAJVRELIJA BAKA NA INTRENETU OTKRILA DA MASTURBIRA VIŠE OD 10 PUTA NA DAN: Kaže da je to TAJNA MLADE KOŽE (FOTO)

Najzgodnija baka otrkila je tajnu svog izgleda na pragu šeste decenije!

Objavljeno: 23:26h

Fit baka, bodibilderka i influenserka, Britanka Andrea Sanšajn (53) iz Londona ne krije svoj intimni život od javnosti i rada govori o njemu. Zbog izgleda kojim pleni na pragu šeste decenije udvaraju joj se duplo mlađi muškarci, a već je priznala da je spavala sa više od 720 njih.

Otkako se razvela pre više od 18 godina, uživa u ljubavnim avanturama. Najveću pažnju privukla je kada je objavila oglas da traži dečka. Privlačan izgled u tim godinam, ne samo što duguje redovnom treningu, ishrani i nezi, ona je otkrila još jednu tajnu svoje negovane mladalačke kože.

"Da li želite lepu kožu? Pokušajte da doživite lepe vrhunce, naravno! Masturbiram 12 puta dnevno. Nema ništa bolje od prirode", rekla je Andrea, koja često deli savete na društvenim mrežama, a mnogi muškarci joj se javljaju misleći da je mnogo mlađa.

"Niko mi ne veruje kada kažem da imam 53 godine, pošto moj mladalački izgled i stas, kao i koža lica prevazilaze moje godine", rekla je ova zgodna baka.

Pored dnevnih hidratantnih krema, bivša takmičarka za najlepšu britansku zadnjicu Andrea takođe i pije oko dva i po litra vode dnevno i redovno koristi kremu za sunčanje, a formulu za mladalačku kožu otkrila je posle konsultacija sa dermatologom sa kojim je razgovarala o prednostima vrhunca u krevetu.

"Rekla mi je da su zadovoljstva veoma dobri za kožu. Ovo povećava protok krvi i uzrokuje širenje krvnih sudova, pa koža postaje ružičasta. Tada sam otkrila raj", kaže Andrea koja smatra da vrhunac ne bi trebalo da bude tabu tema danas.

"Već sam masturbirala sa prijateljima, da pokažem koliko je to normalno. Vrhunac nudi mnoge prednosti i već sam mnoge žene naučila koliko je važan za kožu", zaključila je ona.

00:49

ESPRESO TIKTOK: Golišave fotke Milene Radulović

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.