"JA SAM "PROFESIONALNA DEVOJKA" I EVO ŠTA SVOJIM MOMCIMA NAPLAĆUJEM 90 EVRA PO MINUTI": U toku dana ih ima 7
Džena Medison, Foto: Printscreen/Instagram/ didshereallyomg

jezivo

"JA SAM "PROFESIONALNA DEVOJKA" I EVO ŠTA SVOJIM MOMCIMA NAPLAĆUJEM 90 EVRA PO MINUTI": U toku dana ih ima 7

Ovu istinu morate da znate

Objavljeno:

Džena Medison (30), model OnlyFansa, zarađuje 36.000 evra mesečno glumeći profesionalnu devojku za usamljene muškarce preko interneta. Ako nastavi ovim tempom, mogla bi da za pet godina ode u penziju.

Ona muškarcima naplaćuje pružanje ‘emocionalne podrške‘, ‘senzualne razgovore‘ i ‘stvarne veze‘.

Kad je bila mlađa jedva je zarađivala za život, jedva je sastavljala kraj s krajem, a ni u snu nije mogla da zamisliti da će jednoga dana biti milionerka.

U 19. godini je prvi put počela da radi kao striptizeta jer je imala puno novčanih problema. Izvršitelji su oduzeli njenu porodičnu kuću, a majka je izgubila posao. Nije nikome govorila o tome dva meseca, a onda je ipak odlučila da bude iskrena sa svojom majkom.

Naišla je na odobravanje – zapravo je njena majka osetila olakšanje zbog finansijske potpore koja joj je bila nasušno potrebna.

Nakon što je otvorila profil na platformi za odrasle OnlyFans, plašila se da će se majka naljutiti. Ispada da je strah bio neosnovan jer je majka nazvala ‘borcem‘ jer brine za svoju porodicu. Nikada se nije usudila da sa ocem razgovara o tome, ali misli da je on upućen u celu priču.

Džena sada ima 124.000 pratilaca na Instagramu i isključivo je zaposlena kao ‘profesionalna devojka‘ i tvrdi da voli svoj posao.

Ističe da je poprilično intimna sa svojim momcima. Razgovara s njima kao s bilo kojom drugom prijateljicom i pruža im emocionalnu podršku ako imaju loš dan.

– Raspričaju se o poslu, prijateljima ili porodicu, ili možda traže senzualniji razgovor koji će im pomoći da se oslobode stresa. Imamo i puno seksualnih trenutaka. Ja sam uvek tu kada sam im potrebna, ispričala je, a prenosi Dejli Mejl.

Procenjuje da ima između 2500 i 3000 partnera, ali na dnevnom nivou provodi vreme sa sedmoricom. Svakom muškarcu posveti sat vremena.

Usluga je izuzetno skupa – naplaćuje 90 evra po minutu za naručeni video, ali sam razgovor može biti jeftiniji. Tokom svojih svakodnevnih obveza, razgovaraće s bilo kim ko je online.

– To nije jednosmerna veza – ti muškarci takođe mene zadovoljavaju emocionalno i seksualno. Dajem, ali i uzimam.

Džena veruje da je muškarci kontaktiraju jer im ‘pruža pravu vezu‘, a ne samo ‘seks‘.

– Ljudi mi kažu da je moje telo ultimativna fantazija jer imam uski struk, veću zadnjicu i grudi korpe D. Ja ne nudim samo fizički izgled, imam i druge vrednosti. Ovde se radi o pravim vezama, rekla je.

– Ovaj posao pomaže i meni. Moj život ima smisao jer pomažem drugima, rekla je.

Džena u privatnom život ima partnera i u ozbiljnoj je vezi već šest godina.

– Ponekad mi je to emocionalno iscrpljujuće i zahtevno žonglirati, ali ništa što slobodan dan ne može da popravi. Vodim računa da ne zanemarim svog partnera u stvarnom životu, rekla je.

Kaže da njen dečko prihvata njen posao, a od nje je tražio samo jednu stvar.

– Ne želi da snimam bilo kakav sadržaj koji uključuje druge muškarce, rekla je.

Njegova porodica ga osuđuje jer je u vezi s Dženom, ali on se ne obazire na to.

– Primetila sam da moj partner postane ljubomoran kad me vidi u spavaćoj sobi kako pripremam videozapise za druge muškarce, izjavila je, a prenosi Jutarnji list.

Manekenka Džena tvrdi da je izgubila mnoge prijatelje zbog posla kojim se bavi.

Danas živi poput milionerke, zarađuje oko 1000 dolara (890 evra) dnevno. Kupila je sopstveni dom, a svaki mesec troši oko 1.170 evra na ličnog trenera i redovno posećuje kozmetički salon.

Vlasnica je luksuzne nekretnine i planira da zarađenim novcem ulaže u nekretnine. Priznaje da puno novaca troši na sopstveni izgled, a uskoro planira na estetsku operaciju grudi, a možda i nosa.

Slobodno vreme provodi u prirodi, dugim šetnjama s psom ili u druženju s prijateljima.

Bonus video: SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

09:19

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.