EVO ZAŠTO VAM JE JASTUK ZA VRAT SVE VREME BESKORISAN: Pravite jednu VELIKU GREŠKU, ovako je ISPRAVNO
Tiktoker, Foto: Printscreen/ TikTOk/ sidneyraz

otkrovenje

EVO ZAŠTO VAM JE JASTUK ZA VRAT SVE VREME BESKORISAN: Pravite jednu VELIKU GREŠKU, ovako je ISPRAVNO

Sigurno ste ceo život koristili neke stvari koje su kao funkcionisale, ali baš i ne, a onda ste shvatili kako se zapravo upotrebljavaju

Objavljeno: 15:03h

Na društvenoj mreži TikTok naleteli smo na video u kome je jedan vrcavi mladić ušao u kadar i rekao da nije baš do 30. godine morao da čeka, kako bi shvatio kako se koristi jastuk za vrat.

Našli smo se svi u situaciji u kojoj smo krenuli na put, treba malo i dremnuti, jer dugačak je put, sve je statično, spavanje je najpametnija stvar koju možemo uraditi u krajnjoj liniji. Da ne bismo krivili vrat, stavljamo jastuk za isti, ali nije kao da nam mnogo pomaže.

Glava nam tokom puta sve vreme pada napred, i kada stavimo jastuk za vrat, osim ako zaista intencionalno ne zabacimo glavu u nazad, iskrivićemo se malo manje nego inače.

Jedan tiktoker je samo izašao pred kameru, stavio jastuk za vrat sa prednje strane, opustio glavu i rekao "Tako mi je udobno!" mislimo da nema šta dalje da se kaže. Pogledajte video:

U komentarima su ljudi bili šaljivi, ali većinom u šoku isto koliko i mi, koliko i vi. Bilo je previše logično da se jastuk za vrat stavlja spreda, zašto ga uopšte pogrešno reklamiraju?

Sledeći put kada krenete na duže putovanje, znate šta vam je činiti!

Krenimo na putovanje kamperom:

04:29

Krenimo na putovanje kamperom!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.