CECA BOJKOVIĆ IMALA ESTETSKU OPERACIJU: Evo šta je glumica URADILA NA SEBI - "Presekla sam se..." (FOTO)
Ceca Bojković, Foto: Dragan Kadić

KO BI REKAO

CECA BOJKOVIĆ IMALA ESTETSKU OPERACIJU: Evo šta je glumica URADILA NA SEBI - "Presekla sam se..." (FOTO)

Izgled Cece Bojković nakon estetskog zahvata nije se glumici dopao.

Objavljeno:

Uloge koje je tokom dugogodišnje karijere Svetlana Bojković maestralno odigrala, donele su joj status jedne od najuspešnijih naših glumica, a njen prepoznatljiv stav i odmeren stil, titulu prave dame koja i te kako o svom izgledu vodi računa.

Utisak koji ona u javnosti ostavlja kao i izgled Cece Bojković iako je zakoračila u osmu deceniju, gotovo su uvek ispraćeni pozitivnim komentarima, a glumica je u više navrata isticala da voli svoje godine i bore na licu, jer oslikavaju njen život.

Svetlana Bojković
foto: Marko Poplašen

Ipak, iako je pristalica prirodne lepote, izgled Cece Bojković svojevremeno pretrpeo je određene promene na koje nije navikla, a kako je izgledalo to kada se podvrgla estetskoj inetervenciji, ona je ovako opisala:

- Koristim dobre kreme i ponekad odem u jedan salon na tretman laserom i masažu. Ne bih podnela iglice i ne želim nikakve korekcije. Jednom me drugarica na prevaru odvela na botoks čela, ima tome dvadeset godina. Ja, inače, jako boram čelo, a vidim da se ništa ne dešava. Presekla sam se - ispričala je ona jednom prilikom za "Stil" pa dodala:

Ceca Bojković
foto: Espreso

- Srećom, to iščezne posle nekoliko meseci. Gledam baš Nikol Kidman, žena se ubi od unutrašnjeg doživljaja, a lice kao mumija - rekla je glumica i istakla da poslednjih godina ima mnogo više vremena za sebe, ali i porodicu.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.