NOVI FETIŠ ZAVLADAO JE INTERNETOM, DEVOJKA SVE OTKRILA: Daju MILIONE da uradim OVU BANALNU STVAR na snimku (FOTO)
Nova Jevels, Foto: Printscreen Instagram/novajewelsofficial

da li je moguće?

NOVI FETIŠ ZAVLADAO JE INTERNETOM, DEVOJKA SVE OTKRILA: Daju MILIONE da uradim OVU BANALNU STVAR na snimku (FOTO)

Manekenka Nova Jevels (26) iz Škotske otkriva da zarađuje stotine evra samo radeći jednu, sasvim normalnu i moralnu stvar pred kamerama

Objavljeno:

Manekenka Nova Jevels, koja ima profil na OnliFansu, otkrila je da njeni pratioci imaju novi fetiš. Naime, pojedine uzbuđuje kada ona brije svoje pazuhe, zbog čega joj daju velike "napojnice".

Nova ulaže mnogo truda u svoj režim brijanja, jer mazeći svoje glatke pazuhe može da zaradi i do 170 evra.

"Kada sam pitala jednog obožavaoca zašto ga zanimaju pazusi, rekao je da ih jednostavno doživljava kao veoma intiman deo tela. Na isti način na koji mnogi vole da ljube vrat ili stopala, on samo voli da ljubi pazuhe... Ja sam zaradila na hiljade evra samo milujući pazuhe. Nedavno sam snimala uživo, pa me je prvo jedan gledalac zamolio da snimim pazuhe, a sada imam tri redovna korisnika. Plaćaju mi 3 i po evra po minutu samo da snimim lice i pazuhe, dok ih mazim prstima dok razgovaram sa njima - kaže Nova.

A razgovor čak i nije "bezobrazan".

"Dakle, kada sam pred kamerom, imam toliko korisnika koji žele da mi vide lice i ja držim ruku u vazduhu, a oni mi samo traže da se pomilujem po pazuhu", objasnila je.

Ona samo sedi i priča im o svom danu dok se mazi ispod ruke.

"Odmah me hvale i govore kako mi koža izgleda meko. Onda me zamole da zumiram, da sve vide izbliza", kaže ona i priseća se kako je posle prvog pozivaoca koji je to pomenuo shvatila da je otkrila novi fetiš, prenosi Dejli star.

U početku joj je to bilo veoma neobično

"Bilo je tako čudno raditi to prvi put, ali je neverovatno kako se brzo navikneš i sada je to samo još jedan normalan fetiš na koji sam navikla. Ležim na podu dnevne sobe sa rukama iza glave i mazim pazuhe."

Za razliku od drugih modela, koje namerno ostavljaju dlake ispod pazuha, Nova ne odustaje od brijača u skorije vreme. Mada je priznala da se i to može promeniti, samo ako je cena dobra.

"Nikada nisam bila ljubitelj dlaka ispod pazuha, uvek sam ih brijala ili depilirala voskom. Ja se lično osećam mnogo čistije i ženstvenije kada mi je pazuh gladak. Volim način na koji neke žene prihvataju dlake na telu, ali to nije nešto što bih izabrala. Međutim, kao što svi znamo, novac je moja jedina prava ljubav. A ako su moji momci voljni da izdvoje novac da ih uzgajam mesec dana, ostaviću vosak i brijač po strani i oprati im novčanike", priznaje manekenka kroz osmeh.

00:56

EKIPA MAJKE I SNAJKE POMOGLA U OSTVARENJU CILJA MALE NINE: Donirana 300 krofni i novčana pomoć za lečenje njenog oca

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.