IMALA JE 300 KG, A ONDA JE SMRŠALA VIŠE OD 100: Posle toga je POSTALA POZNATA, evo kako DANAS IZGLEDA (FOTO)
Tami KSlejton, Foto: Printsc reen Instagram/queentammy86

svaka čast

IMALA JE 300 KG, A ONDA JE SMRŠALA VIŠE OD 100: Posle toga je POSTALA POZNATA, evo kako DANAS IZGLEDA (FOTO)

Tami Slejton godinama se bori sa strašnom gojaznošću, a sada je pokazala kako izgleda nakon što je smršala 136 kilograma

Objavljeno:

Ejmi i Tami Slejton popularnost su stekle u TLC rijaliti emisiji sestre od 500 kilograma. Pre nekoliko godina su sestre pokrenule sopstveni šou, do sada su prikazane tri sezone, a gledanost je bila milionska. Zajedno su imale oko pola tone.

Na iznenađenje mnogih Tami je otkrila kako je vidno smršala uz pomoć centra za odvikavanje od hrane.

TV zvezda šokirala je fanove kada je objavila fotografijua na Instagramu na kojoj se vidi kako je izgubila znatan broj kilograma, što je navelo njene obožavaoce da joj čestitaju.

Tami je imala 317 kilograma, a uspela je da smrša neverovatnih 136, što je znatno uticali i na njeno zdravstveno stanje, koje je godinama bilo narušeno zbog prekomerne gojaznosti, te u jednom momentu nije mogla samostalno da diše.

Inače, Tami je godinama odbijala da smrša, a popularnost je stekla kao gojazna osoba. Njena sestra Ejmi se prva udala i dobila decu, što je nateralo Tami da i ona potraži pomoć.

Danas je znatno mršavija, a postupak lečenja i mršavljenja se nastavlja. Tami Slejton poručila je da joj više nije potrebna podrška kiseonikom, kao i da hoda bez pomagala, piše The Sun.

Podsetimo, sestre su rođene u Indijiani, a tokom detinjstva su se preselile u Kentaki. Tamo su provele većinu svog detinjstva, koje im nije bilo baš bajkovito. Potiču iz vrlo siromašne porodice. Njihova mama je radila, čak, tri posla, kako bi im omogućila osnovne stvari za život.

Zbog toga nije imala dovoljno vremena da se posveti svojoj deci, što je dovelo do nastanka brojnih problema. Sve je bilo pod kontrolm, dok je o njima brinula baka. Međutim, kada je ona preminula, počinju poteškoće. Kako je njihova majka mnogo radila, one su bile prepuštne sebi. Utehu su pronašle u hrani i počele su da stiču veoma loše navike. A kilogrami su se samo gomilali.

U prvoj sezoni Ejmi i Tami su se složile da se bore protiv zavisnosti od hrane i da bi trebalo da izgube dovoljno kilograma, kako bi se kvalifikovale za barijatrijsku hirurgiju (operacija smanjenja želuca).

Borba Tami sa kilogramima

U jedom momentu uspela je da smrša 45 kg, ali je tada odlučila da odustane od rehabilitacije. Bilo je potrebno da smrša još 18 kg, kako bi mogla da se operiše. Međutim, vratila je 23 kilograma za samo mesec dana.

Osim toga, njeno ponašanje prema porodici je bilo potpuno neprimereno. Prema svojoj sestri i braći se ponašala bezobazno i bahato.

Jela je ogromne količine pice, pila gazrana pića, a dnevno je znala da unese od 10.000 do 15.000 kalorija. Porodicu je to veoma razljutilo, uslovili su je da mora da ide na rehabilitaciju ili će prekinuti svaki kontakt sa njom. Baš tada se se desila katastrofalna stvar.

Posle samo jednog dana na rehabilitaciji, njeno telo je reklo dosta, i prestala je da diše! Leakri su je tada stavili u indukovanu komu, kako bi sprečili oštećena na mozgu. Uz napore doktora, Tami je uspela da se povrati, a taj momenat je shavtila da je to poslednja opomena za nju.

Trenutno se nalazi na rehabilitaciji, konačno se posvetila skidanju kilograma, a rezultat je i te kako vidljiv.

00:56

MAJKE I SNAJKE Humanitarna akcija za Ninu

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.