GENIJALAN TRIK AKO VAM SANDALE SMRDE POSLE NOŠENJA: Pomoću OVOGA će biti kao nove i MIRISAĆE lepo (VIDEO)
Sandale, Foto: walkriteshoes Tik Tok Printscreen

FENOMENALNO

GENIJALAN TRIK AKO VAM SANDALE SMRDE POSLE NOŠENJA: Pomoću OVOGA će biti kao nove i MIRISAĆE lepo (VIDEO)

Ravne letnje sandale ili papuče su nešto što svaka žena ili muškarac imaju u svom cipelaru, pre svega zbog praktičnosti, jer vreli dani zahtevaju komfornost.

Objavljeno:

Koža na taj način diše i stopala su u komotnom okruženju tako da je otvorena obuća za vrele letnje dane pravi melem.

Međutim, ono na šta mnogi ne obraćaju pažnju jeste to kako one počnu da izgledaju posle nekog vremena kada se duže nose, kao i na činjenicu da zasigurno počnu da svojim „mirisom“ guše okolinu.

Iako mnogi tako iznošenu obuću bace posle nekog vremena, kada primete da je previše isprljana i neuredna, jedna gospođa je putem društvenih mreža objasnila kako one mogu da preko noći postanu kao nove. Jedan kuhinjski sastojak prema njenim rečima zapravo čini čuda za izgled obiće, a uz njegovu pomoć sve sandale i papuče možete vratiti u život i sa njih ukloniti neprijatne mirise.

@walkriteshoes ✨How To Clean Your Smelly @BIRKENSTOCK Sandals✨ #birkenstocks #fyp #howto #howtotiktok ♬ Daylight - Harry Styles

Žena je u videu istakla kako ju je mnogo ljudi pitalo na koji način čisti prljave uloške na sandalama i objasnila da ona u tom procesu koristi samo sodu-bikarbonu i vodu.

Ona je napravila magičnu mešavinu, promešala je četkicom za zube, otvorila kaiševe i krenula sa trljanjem i dubinskim čišćenjem uložaka. Ako su sandale prilično uprljane i neprijatnog su mirisa, ostavite spremljenu mešavinu na njima oko 24 sata, a zatim je uklonite čistom krpom.

Ipak, da bi proces uspeo kako je navela žena, sandale ne treba izlagati Suncu, niti ih stavljati pod vodu da se isperu. Dovoljno je samo ih očistiti krpom. Najbolji način da se osuše jeste da ih čuvate unutra. Ako i dalje smrde, trebalo bi ponoviti postupak.

Postoje i druge opcije ukoliko se radi o nekom drugačijem materijalu obuće. Naime, ako je ona od antilopa, napravljenu smesu na sandale možete naneti ubrusom jer četka nije predviđena za tu vrstu materijala.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.