ONO ŠTO STE PRVO VIDELI NA SLICI, OTKRIĆE NEVEROVATNU STVAR O VAMA: I psiholozi su ostali ZAČUĐENI kada su videli
Iluzija, Foto: printscreen/tviter

pogledajte

ONO ŠTO STE PRVO VIDELI NA SLICI, OTKRIĆE NEVEROVATNU STVAR O VAMA: I psiholozi su ostali ZAČUĐENI kada su videli

Prema testu, ukoliko ste prvo primetili jabuku, simbolizuje život, mudrost i zdravlje. Jabuka predstavlja potpunost, apsolutnost i jedinstvenost

Objavljeno:

Psiholozi su sastavili test za koji tvrde da je siguran u 98 posto slučajeva. Pažljivo pogledajte ilustraciju u nastavku, u odnosu na to šta vam je prvo privuklo pažnju, psiholozi su odredili vaš tip ličnosti.

Jabuka

Prema testu, ukoliko ste prvo primetili jabuku, simbolizuje život, mudrost i zdravlje. Jabuka predstavlja potpunost, apsolutnost i jedinstvenost. Vaš izbor ukazuje na to da ste osoba puna života, srećna u ljubavi i veselog duha. Polovina jabuke koju ste primetili nagoveštava kratku, ali strastvenu avanturu koja vas očekuje!

Leptir

jABUKA
foto: printscreen/tviter

S druge strane, ukoliko ste prvo primetili leptira, to simbolizuje nešto novo i radosno u vašem životu. Otklonićete breme koje vas dugo opterećuje i osetiti mladost i bezbrižnost. Vaše postojanje će biti ispunjeno srećom, posebno u ljubavi. Leptir je snažan simbol ljubavi, lepote, nežnosti i slobode. Vaš izbor sugeriše da ste mladi, nevini i nesputani.

Nož

Ako je nož bio prva stvar koju ste primetili, to ukazuje na potrebu za promenama u vašem životu. Vreme je da odsečete nešto staro i uklonite izazove ili veze koje vas više ne služe.

Nož simbolizuje ljutnju, agresiju i razdvajanje, a takođe može ukazivati i na seksualnu tenziju i suprotstavljanje.

Gusenica

Na kraju, ukoliko je gusenica bila prvo što ste primetili, to govori o vašem strahu i zbunjenosti. Simbolizuje nagomilane obaveze, sitne probleme i prepreke.

Gusenica predstavlja život na zemlji, dok čaura simbolizuje smrt tela, a oslobađanje leptira iz čaure predstavlja oslobađanje duha. Test nagoveštava potrebu da se oslobodite oklopa i slobodno započnete novu fazu života.

Iako je test zanimljiv, važno je napomenuti da nije naučno potvrđen i da rezultati trebaju biti tretirani kao zabava i ne treba donositi značajne životne odluke na osnovu njih.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.