CELU SUPRUGOVU PORODICU JE IZBACILA SA VENČANJA I IMA DOBAR RAZLOG: Nisu je ispoštovali ni na NAJVAŽNIJI DAN
Mlada, Foto: Profimedia

užas

CELU SUPRUGOVU PORODICU JE IZBACILA SA VENČANJA I IMA DOBAR RAZLOG: Nisu je ispoštovali ni na NAJVAŽNIJI DAN

Jedna nevesta bila je prisiljena da izbaci celu suprugovu porodicu sa svog venčanja nakon što su namerno ignorisali njena pravila

Objavljeno:

Kada idemo na venčanje, većina ne bi dvaput razmišljala o tome da sledi pravila koja su mlada i mladoženja postavili u pozivnici, bilo da se radi o kodeksu oblačenja, pravilima o dovođenju još jedne osobe ili zabrani dovođenja dece.

Ipak, jedna nevesta bila je prisiljena da izbaci celu suprugovu porodicu sa svog venčanja nakon što su namerno ignorisali njena pravila i „prekršili“ njene granice – što je uključivalo i dolazak na događaj u belom, piše Mirror.

Burma, Prsten, Venčanje, Svadba, Mlada, Mladoženja
foto: Profimedia

Žena je objasnila da porodica njenog supruga ima dugogodišnju tradiciju venčanja koja je u suprotnosti s većinom zapadnjačkih venčanja, uključujući pravljenje domaće torte plahu umesto svadbene torte na spratove, da gosti budu obučeni u belo i da sva deca iz porodice hodaju do oltara zajedno s nevestom.

Mlada i mladoženja su se složili da im porodica napravi domaću tortu, ali su zabranili nošenje belih odela i odlučili su da organizuju venčanje bez dece. I dok su mislili da su njihove želje uslišane, zgrozili su se kada je mladoženjina porodica namerno prekršila sva pravila.

U objavi na Redditu, nevesta je napisala: „Benova porodica ima mnogo čudnih tradicija i tokom godina sam ih podnosila i prihvatila. One uključuju domaću tortu umesto profesionalne svadbene torte, da su gosti u potpuno beloj odeći i da sva deca hodaju do oltara i bacaju cveće umesto da imaju jednu određenu devojčicu ili dečaka. Međutim, želela sam da dan mog venčanja bude dobar za sve, pa smo postigli neke kompromise.

Svadba, Venčanje, Mladenci, Mlada, Mlađoženja
foto: Profimedia

Mogli smo da pojedemo domaću tortu, ali obe strane su morale da se slože oko okusa i dizajna. Svako je mogao da nosi šta želi, osim bele boje, a na venčanju neće biti dece. Razgovarali smo s obe naše porodice i svi su se složili da su ta pravila i granice u redu, ili smo barem tako mislili.“

Na dan venčanja, nevestina porodica bila je „obučena prikladno“ i jasno je ispoštovala uputstva, ali mladoženjina porodica nije – jer su stigli u belom i doveli svu svoju decu. Dodala je: „Došao je dan venčanja, a moja strana porodice bila je prikladno odevena, nije bilo dece, sve je išlo odlično. Zatim je došla Benova porodica. Bilo je puno dece i beba i svi su nosili potpuno belo. Očigledno je da su njihove tradicije bile važnije od onoga što sam ja htela. Samo su tri osobe zapravo poštovale postavljena pravila – supružnici Benove braće i sestara.

Ben i ja smo bili poniženi. Odmah smo ih izbacili i dopustili troje ljudi koji su sledili pravila da ostanu, ali oni su otišli sa svojim partnerima, što nam nije smetalo. Venčanje se odvijalo normalno, ali činilo se da je uništeno. Na kraju smo otkazali proslavu koja se trebala da se održi dan kasnije, jer su se neki članovi njegove porodice ušunjali unutra. Nakon što smo se vratili s medenog meseca, oboje su nas grdili članovi njegove porodice i zapravo, sada nas izbegavaju. Osećam se krivom što im ne dopuštam da praktikuju svoju tradiciju.“

Komentari ostavljeni ispod ove objave bili su čvrsto na strani ove neveste, a mnogi od njih bili su zbunjeni postupcima porodice. Jedna je osoba napisala: „To je vaše venčanje i vaša pravila. Mogli su da traže da ih uključe, ali trebalo je da se pridržavaju odluke mlade i mladoženje.“ Dok je druga korisnica dodala: „Vi i vaš suprug ste postigli kompromis i sve strane su morale poštovati ​​granice koje ste postavili. Ovo je venčanje, a ne rođendanska zabava. Ja lično ne bih pristala ni na tortu.“

Majke i snajke:

00:50

Majke i Snajke

(Espreso/Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.