SAZNALA DA JE MUŽ VARA, A ON JOJ PRIREDIO I ZAVRŠNI UDARAC: Nije mogla NI DA SLUTI šta će joj uraditi, RASPALA SE
Brak, Foto: Profimedia

strašno

SAZNALA DA JE MUŽ VARA, A ON JOJ PRIREDIO I ZAVRŠNI UDARAC: Nije mogla NI DA SLUTI šta će joj uraditi, RASPALA SE

Neki partneri se ne zaustavljaju na jednoj prevari

Objavljeno:

Brak je zajednica dvoje ljudi koji se međusobno vole, podržavaju i poštuju. Da bi ta zajednica bila dobra, na njoj je potrebno raditi. Oba partnera moraju ulagati trud i strpljenje kako bi ona funkcionisala. Međutim, kada se to ne čini, neretko jedno od partnera pronađe izvan braka ono što mu je nedostajalo. Tada dolazi do prevare.

Neki partneri se ne zaustavljaju na jednoj prevari. Kada vide da neometano mogu uživati i s drugim osobama, te afere se nastavljaju i tako može trajati godinama sve dok ne budu otkriveni. U takvoj situaciji našla se i jedna žena koja je saznala da ju je suprug prevario kad god je za to imao vremena.

- Moj muž odbija da razgovara o drugim ženama sa kojima je spavao tokom prethodnih godina. Želeo bi da podvučem crtu ispod naše problematične prošlosti, da obnovimo naše zavete i počnemo iznova, samo što mi on neće dati odgovore za kojima žudim. Moram da znam zašto me je toliko puta prevario. Inače, kako da počnemo iznova? - zapitala se očajna žena u anonimnoj ispovesti.

Brak
Brakfoto: Profimedia

Kako je dalje objasnila, otkrila je sve prijave tajne svog partnera koje je on vešto skrivao godinama. Međutim, kada je želela da sve izvede načistac, nastala je svađa u kojoj je ona ispala glavni krivac.

- Već tri puta sam ga zamolila da sedne sa mnom i razgovara o svemu što se dešavalo, ali svaki put je napravio scenu. On odbacuje sve što je uradio. Naziva me ogorčenom i osvetoljubivom. Kaže da imam problem da mu verujem, ali da li me krivite? Tri žene sa kojima je spavao neposredno posle našeg venčanja smatrala sam svojim prijateljima. Otad je bilo čarki s kolegama, šefovima i komšijama. Znam za najmanje 20 drugih žena koje su nam bile bliske, a koje su završile u njegovom krevetu. Vrlo je moguće da ih je bilo više. Imao je se*s u motelima, u svom autu, pa čak i u našem krevetu i to sve iza mojih leđa. Našla sam prljave gaćice ispod sofe i se*s igračke u jorganu - istakla je ona u ispovesti za Dejli Star.

Čak i pored svih njegovih afera, ona razmišlja da mu oprosti i pruži novu šansu braku koji je svakako već na klimavim nogama.

- Toliko se trudim da svakodnevni život ide dalje, ali još se oporavljam od operacije i teško spavam. Žudim za stabilnošću i mirom. Kaže da me voli i iskreno misli da sam nerazumna što se usuđujem da ga ispitujem ili spominjem prošlost. Mislim da veruje da može da radi šta god hoće, bez objašnjenja. Ali moram da znam da će budućnost biti drugačija. Moram da budem sigurna da je čovek sa kojim delim svoj život u potpunosti na mojoj strani - istakla je nesrećna žena tražeći savet za svoj problem.

Savetnica za veze dala joj je savet koji bi mogle da usvoje i druge žene koje se nalaze u istoj ili sličnoj situaciji.

- Vaš muž zvuči kao veoma arogantan i samozadovoljan pojedinac. Koliko mogu da zaključim on nikada ne preuzima odgovornost za svoje postupke i veruje da ima pravo da švrlja sa strane. Svaki put kada pokušate da razgovarate s njim o njegovim brojnim aferama i katastrofalnom efektu koji su imali na vas, on pokušava da vas otera. I ne samo to, kada odete "predaleko" on se ponaša kao da ste nerazumni. Problem je što on ne može jednostavno da nastavi sa tim brakom pretvarajući se da njegova prošlost nije važna - poručila je savetnica.

Bonus video:

02:28

KOJA JE TAJNA ZA DUGOVEČAN BRAK? Verovali ili ne, jedna od bitnijih stavki je da naučimo DA SE SVAĐAMO S PARTNEROM! (VIDEO)

(Espreso/ Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.