DESILA SE PREVARA VEKA: Prišao mu MUŠKARAC i izgovorio ovaj INTIMNI podatak njegove žene, ovaj SKANDAL se još pamti
Ilustracija, Foto: Rafal Strzechowski / Free / Profimedia

šok!

DESILA SE PREVARA VEKA: Prišao mu MUŠKARAC i izgovorio ovaj INTIMNI podatak njegove žene, ovaj SKANDAL se još pamti

Nikola je podelio sa celom Srbijom istinu o prevari njegove žene

Objavljeno: 21:52h

Nikola je čovek iz Beograda koga je žena prevarila, a on je to podelio sa ostatkom zemlje gotujući na televiziji.

Nikola je doživeo krah ljubavi a i da nije ni sumnjao da nešto nije kako treba u njegovom braku. Igrom sudbine sve se odigralo kada se sreo sa prijateljem na piću.

Još mi kaže: "Ima trešnja na šlagu"

- Muškarci sednu, popiju piće, nedelja je, maj, i pred ručak pričamo svakodnevne priče... I tad dolazi treća osoba, nepoznata meni. Pričamo o telefonima i brojevima mobilnih i on kaže: "Uspeo sam da moj datum rođenja bude moj broj". I ja kao: vau, baš lepo, a on mi kaže: "Ali postoji i trešnja na šlagu jer je taj broj i datum rođenja te moje ljubavnice, koja dolazi svakog vikenda kod mene" - priseća se Nikola kako se sve odigralo.

Devojka plače, Žena plače, Devojka, Žena, Telefon, Plakanje, Stres, Zlostavljanje, Trauma, Raskid, Seksualno uznemiravanje
foto: Profimedia

- Kada je on rekao koji je datum njegovog rođenja, ja sam shvatio da je to i njen rođendan. Ali nije moglo uopšte da mi dopre do glave. Znate koliko je ljudi rođeno na taj dan... I ja da se obuzdam, puštam njega da priča sve i ceo moj život se tada srušio za petnaest minuta. Bio sam deset godina sa njom - ispričao je Nikola gostujući u emisiji "Ordinacija" u martu.

Kako kaže, bilo je razloga da posumnja da ga njegova supruga vara, ali u tom momentu nije pridavao mnogo značaja.

- Tu su stalno bile neke priče kako mora iznenada kod sestre, kako mora kod frizera... Ali se uvek ispostavljalo da ja baš tada, kada okrenem telefon, da ona bude nedostupan. Pa bude da je baterija, pa da joj je telefon upao u klozetsku šolju... Nebuloze... Ja sam imao korpus delikti i to su bile pomešane emocije. Grozne stvari se dešavaju i to je jedan haos. I samo sam hteo da kažem da je uvek teže osobi koja vara, jer je ona stalno u tenziji. Postoje i druge žene i druge lepe stvari i čak i kada sam sam, mnogo mi je lepo - kazao je Nikola u svojoj ispovesti za RTS.

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.