CRNOGORCA OSUDILI NA INTERNETU, REAKCIJA ĆE VAS ŠOKIRATI:"Da li će ovaj snimak pokazati detetu kad odraste?"(VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Twiiter/preputiumpenis

ŠOK!

CRNOGORCA OSUDILI NA INTERNETU, REAKCIJA ĆE VAS ŠOKIRATI:"Da li će ovaj snimak pokazati detetu kad odraste?"(VIDEO)

Ovaj video obišao je ceo internet, a niko nije ostao imun na njega

Objavljeno:

U poslednje vreme postale su popularne i česte zabave na kojima trudnica saznaje i objavljuje pol. Na tviteru pojavio se snimak iz Crne Gore, sa jedne od ovih žurki na kojoj je otac imao lošu reakciju na pol deteta

U snimku se može videti trenutak kada je mladi par saznao da će dobiti ćerku. Dok je mama reagovala vrlo emotivno, skačući od sreće, tata je bio izuzetno nezainteresovan i ignorisao celu situaciju. U rukama je držao sina i nekako bezbrižno izgovorio reči "Šali se mama". Ova reakcija tate ostavila je jak i nimalo pozitivan utisak na korisnike društvenih mreža.

Jedna korisnica Tvitera postavila je pitanje koje se mnogi zapitali

- Da li će tatu kada njegova ćerka napuni 18 godina biti sramota što nije pokazao radost i oduševljenje kada je saznao da će dobiti ćerku?

Ova postavljena dilema ukazuje na važnost trenutaka i reakcija koje delimo sa svojim najmilijima, posebno kada se radi o slavnom trenutku kao što je otkrivanje pola deteta.

- Ona se, mrčenica, raduje, no nema podršku muža, a ni prijestolonasljednika, izgleda...

- Zamisli ovako se ponasas kad čujes da dobijas devojčicu aaaaaaa joj jadno to dete gde ce da odrasta ja stv ne znam jel gore kad se obraduju dečaku onoliko ili kad se ovako smore za devojcicu.

Svaki roditelj ima pravo na svoje emocije i način izražavanja, ali važno je razumeti da naša deca, bez obzira na pol, zaslužuju ljubav, podršku i radost. Ova situacija nas podseća na to koliko su naše reakcije i reči važne u formiranju identiteta i samopouzdanja naše dece.

00:54

Adriana Kadar saznala pol bebe

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.