SVET BRUJI O SRAMOTI POZNATOG MILIJARDERA, OVO NIJE SMEO DA DOZVOLI: Za ruku drži MLADU, ZGODNU devojku (VIDEO)
Ilan Tobian, Foto: Printscreen/TikTok/zeus.officiel_

svi ga osudjuju

SVET BRUJI O SRAMOTI POZNATOG MILIJARDERA, OVO NIJE SMEO DA DOZVOLI: Za ruku drži MLADU, ZGODNU devojku (VIDEO)

Ilan Tobian, ili Bog na zemlji, kako sam sebe naziva, zaprepastio pratioce širom sveta

Objavljeno:

Dobar automobil i zgodan muškarac u realnosti nisu česta pojava. Takve situacije su uglavnom vezane za filmove i maštanja. Međutim, u eri ekspanzije društvenih mreža, među kojima trenutno dominiraju Instagram i TikTok, luksuz i dobar izgled su svakodnevnica.

Da li je u pitanju predstavljanje svakodnevnog života bez skrivenih namera, ili čista samopromocija, nije izvesno i ostaje nam samo da nagađamo.

Bogovi su oduvek bili izvor fascinacije naročito u grčkoj mitologiji, a njihova imena su nekima očigledno poslužila da prikažu sebe kao bogove na zemlji. Jedan od njih je influenser iz Francuske poznat u modnim, muzičkim i selebriti krugovima kao Zevs, a to je Ilan Tobijan.

Jedan od njegovih poslednjih video snimaka sa opisom: "Drži noge čvrsto na zemlji i glavu među oblacima", podigao je veilku prašinu na društvenim mrežama. Ono što je mnoge iznenadilo, pa neke i iznerviralo, jeste to što je pre nego što je izašao iz automobila na pod spustio par japanki, a potom ih obuo. Još uvek nije poznato "šta je pisac hteo da kaže", ali se pretpostavlja da je ideja videa bila ta da ga slava i bogatstvo nisu promenile pa da može da šeta i u japankama.

Njegova objava je sakupila skoro tri miliona lajkova i oko milion šerova, ali je glavni zaključak Tiktokera bio da je sve nebitno ukoliko si vlasnik ferarija.

- Znaš da si muškarac kada izađeš iz superautomobila i obučeš pidžamu -

- Imam japanke poput njegovih, ali još uvek ne i Ferari-

- Zaigrao se baja -

- Život nema balans -

- Poenta je biti bogat, a ne izgledati tako -

- Zašto nije vozio u tim japankama, ups! Nisu dostojne skupocenog automobila, sramota - glasili su samo neki od komentara, koji su kraljnje podeljeni.

Ilan Tobijan je inače advokat za nekretnine iz Pariza. Na njegovom Linkedin poslovnom profilu piše da radi u jednoj prestižnoj pariskoj firmi već 23 godine, što znači da sebi može da priušti luskuzan život koji prikazuje na društvenim mrežama i definitivno nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Neki ga vole, neki ga mrze, ali on očigledno smatra da je fantastičan. Neko ko može sebe da nazove Zevsom, ili da primi takav nadimak, definitvno ima mnogo samopouzdanja. Ne baca munje kao Zevs, ali definitivno žari i pali društvenim mrežama. O njegovoj realnoj materijalnoj situaciji se malo zna, ali ono što je poznato jeste da ima sina.

Majke i snajke:

00:50

Majke i Snajke

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.