SVE VREME POGREŠNO KORISTIMO KUHINJSKI UBRUS, DOMAĆICA OBJASNILA: Biće vam ŽAO što ovo NISTE ZNALI RANIJE (VIDEO)
Ubrus, Foto: Printscreen TikTok/cippirippicippi

trik

SVE VREME POGREŠNO KORISTIMO KUHINJSKI UBRUS, DOMAĆICA OBJASNILA: Biće vam ŽAO što ovo NISTE ZNALI RANIJE (VIDEO)

Jednoj mladoj ženi je dosadilo da drži metalni držač za papir na kuhinjskom pultu i da joj on svakodnevno pada kada želi da uzme komad papira

Objavljeno: 21:28h

Stručnjaci za kuhinju pokazali su pravi način kako se koriste metalni držači za papirne ubruse u kuhinji, otkrivši u čemu smo svi godinama grešili.

Naime, jednoj mladoj ženi je dosadilo da drži metalni držač za papir na kuhinjskom pultu i da joj on svakodnevno pada kada želi da uzme komad papira, a uz to je zauzimao i mnogo prostora.

Zato je odlučila da reši stvar. Iako je imala kuhinjski uređaj za koji je držač ubrusa bio prikačen i naslonjen, pa je koliko-toliko mogla da kida papir bez problema, ona je pokazala daleko jednostavnije rešenje i zapravo pravu i smislenu upotrebu te, najčešće metalne, drške.

Žena je izbočeni kraj držača zakačila za policu, to jest viseći kuhinjski element, i na taj način olakšala način uzimanja papirnog ubrusa.

Milioni ljudi širom svita ostali su oduševljeni tim trikom pokazavši da je sve bilo samo u dosetljivosti, kao i da je dodatak na stalku s razlogom tu.

Majke i snajke:

00:53

Majke i Snajke

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.