ŠTA RADI KADA DECU STAVI U KREVET: Prestaje da bude MAJKA u 19.30, ostavlja ih u OVAKVOM stanju, DA SE ZGROZITE
Konstans Hol, Foto: Printscreen/ Instagram/mrsconstancehall's profile picture mrsconstancehall

fuj

ŠTA RADI KADA DECU STAVI U KREVET: Prestaje da bude MAJKA u 19.30, ostavlja ih u OVAKVOM stanju, DA SE ZGROZITE

Ima sedmoro dece, a evo šta radi sa njima

Objavljeno:

Ona je bezbrižna, spontana i voli sebe i svoj život. To je nije sprečilo da ima čak sedmoro dece, a prošle godine je izjavila da uveče od 19.30 ona prestaje da bude mama. Ovo je priča o Konstans Hol.

Sve što deci nakon toga treba, kaže, ako nisu životno ugroženi, mogu i sami da naprave. Ako neko dete treba uveče negde odvesti, kaže, nije im ni u automobilu dostupna, osim ako ne odluče nešto da joj priznaju ili da s njom podele neku „pikanteriju“.

I kod brige o higijeni dece Hol je jednako ležerna, pa kaže da ih „ne sili da se tuširaju ili kupaju svako veče, ako im se ne da'“.

– Taj deo večernje rutine često preskočimo – priznaje Hol i kaže kako deci najradije servira večeru „u piknik stilu“ – dok svako sedi gde želi, a jede se rukama.

U mnogim je kulturama, kaže Hol, normalno da svi jedu rukama s istog tanjura, a posebnu metodu ova blogerka ima i za slaganje dečje odeće za koju koristi – kante.

Svako dete ima svoju kantu u koju mu ubacim čistu odeću nakon pranja, a sami odlučuju hoće li sve složiti ili će ostaviti tako da se gužva – ispričala je.

– Biti dobra mama, supruga ili čovek ne znači provoditi večnost obavljajući dosadne kućne poslove – napisala je Hol u jednom od svojih viralnih postova, preneo je Mirror.

RAŠA ISPUNJAVA SEKI SVE ŽELJE, A MAJKA NIKAD SREĆNIJA! Porodica Stanković iz Žitorađe napravila HRSKAVE MAROKANSKE ŠTAPIĆE:

01:41

RAŠA ISPUNJAVA SEKI SVE ŽELJE, A MAJKA NIKAD SREĆNIJA! Porodica Stanković iz Žitorađe napravila HRSKAVE MAROKANSKE ŠTAPIĆE

(Espreso/ Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.