ROĐENI OTAC JE SILOVAO, A MAJKA JOJ NIJE VEROVALA: Traumatično detinjstvo POZNATE GLUMICE koju SVET OBOŽAVA (FOTO)
Melisa Dongel, Foto: Printscreen Instagram/melisadongel

JEZIVA ISPOVEST

ROĐENI OTAC JE SILOVAO, A MAJKA JOJ NIJE VEROVALA: Traumatično detinjstvo POZNATE GLUMICE koju SVET OBOŽAVA (FOTO)

Preživela je ono što zaista ne bi poželeli ni najvećem neprijatelju ali danas na sreću živi lepim životom

Objavljeno:

Melisa Dongel (23) je jedna od najlepših i najpoznatijih mladih turskh glumica. Našoj publici je poznatija iz serija "Pokucaj na moja vrata", "Naša priča" i "Elif".

Ona je danas ostvarena mlada dama koja uživa u uspehu i slavi ali nije oduvek bilo tako u njenom životu. Naime ona je imala izuzetno teško detinjstvo prepuno trauma kako prenosi Žena.rs

U julu 2021. pokrenula je sudski proces protiv svog oca i upustila se u preuzimanje starateljstva nad svojom mlađom, tada 17-godišnjom sestrom. Razlog ovakvog postupka je prilično šokantan - naime, glumica je kao tinejdžerka bila žrtva seksualnog zlostavljanja upravo od strane svog oca, a želela je da zaštiti sestru kako ne bi doživela istu sudbinu.

"Umorna sam od života u kome se pravim kao da se ništa nije dogodilo. Jedva sam preživela svoje detinjstvo.

Moja majka mi nije verovala. Rekla mi je: "Ne idi u policiju, oni će ti zatvoriti oca, pa će ga osloboditi, a on će te ubiti"", obelodanila je ovu gorku istinu.

Melisina majka priznala je javno kako nije verovala rođenoj ćerki: "Moja ćerka mi je pre dve godine saopštila da ju je otac zlostavljao, ali ja nisam verovala u to jer ja to nisam videla. Na kraju sam ga jednog jutra zatekla pored ćerke".

Ona je dobila ogromnu podršku turske javnosti kada je progovorila na ovu bolnu temu. To svakako ne može promeniti prošlost zbog koje je Melisa godinama išla na psihoterapiju kako bi uspela da se nosi sa traumama.

"U kući je uvek bilo nasilja. Udarao nas je i šamarao zbog svake sitnice. Slomio mi je ruku samo jer sam otišla u park sa drugaricom", ispričala je Melisa i dodala da je zlostavljanje počelo još u srednjoj školi, ali da nije mogla ranije da reaguje i kaže šta se dešava iz prevelikog straha.

"Nisam mogla da ispričam jer mi je otac konstantno pretio da će doći kraj mojoj glumačkoj karijeri i da mi neće dati da idem u školu. Čak sam pokušala da se ubijem. Ne sećam se koliko puta sam bila hospitalizovana. Onda sam upitala samu sebe: 'Zašto to radim sebi?' Ali, nisam mogla da pomognem sama sebi", ispričala je glumica.

01:21

GLUMICA OTKRILA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA: Ne može se tamo to naučiti! Savetuje: Dete iz urušene porodice mora OVO da uradi

(Espreso/Žena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.