GLUMICI KOJU SVI OBOŽAVAJU JE MAJKA JOŠ U DETINJSTVU DAVALA KOKAIN I ALKOHOL: Obelodanila celu ISTINU, STRAHOTA
Foto: prentscreen/instagram/ drewbarrymore

užas!

GLUMICI KOJU SVI OBOŽAVAJU JE MAJKA JOŠ U DETINJSTVU DAVALA KOKAIN I ALKOHOL: Obelodanila celu ISTINU, STRAHOTA

Dru Barimor je imala teško detinjstvo zbog svoje majke, a ovo je cela istina o njenom najranijem životu

Objavljeno:

Svetski poznata glumica Dru Barimor je otkrila da ju je majka Džejd još u najranijem detinjstvu izlagala drogama i alkoholu.

Dru je za strane medije rekla da "jedva čeka" da njena majka "nestane", kao i da bi volela da je malo više empatična prema sebi dok je bila mlada.

Dru Barimor je priznala da bi želela da joj je majka mrtva dok je opisivala svoje burno detinjstvo i svoju borbu da "odraste".

Glumica (48) je u prošlosti bila veoma otvorena o tome kako ju je njena majka Džejd "eksploatisala" i kako ju je vodila na holivudske zabave i u noćne klubove kada je bila mala.

Jednom je otkrila da je da je prvo alkoholno piće popila kada je imala samo devet godina, kao i da je koristila kokain sa svojih 12 godina. Sada, u intervjuu za Njujork magazin, zvezda Čarlijevih anđela rekla je da „jedva čeka“ da njena majka „nestane“, nakon čega je priznala da zavidi svojim prijateljima koji su izgubili roditelje.

- Sve njihove mame su otišle, a moja mama nije. Ja nemam taj luksuz. Ali ne mogu da dočekam da se to desi - rekla glumica.

Kasnije u intervjuu, Dru je malo ublažila svoju prvu izjavu. Rekla je da joj je žao je dala takve komentare o svojoj majci, rekavši da joj je ipak stalo do nje uprskos njihovoj teškoj prošlosti.

Nija tajna ni da je otac od Dru, glumac Džon Berimor, bio nasilni alkoholičar i da je napustio porodicu dok je Dru još bila jako mlada. Rekla je da i njena majka Džejd jednostavno nije bila spremna da je sama odgaja.

Poznatu glumicu je majka sa svega 13 godina poslala u psihijatrijsku ustanovu, gde je provela punih 18 meseci, a po izlasku Dru emancipovala se od roditelja.

01:21

GLUMICA OTKRILA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA: Ne može se tamo to naučiti! Savetuje: Dete iz urušene porodice mora OVO da uradi

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.