NAJLEPŠU GLUMICU GODINAMA ZLOSTAVLJAO ROĐENI OTAC: Usledio je još veći ŠOK kad je OTIŠLA MAJCI, EVO KAKO SE PRAVDAO
Melisa Dongel, Foto: Printscreen/Instagram/melisadongel

užas

NAJLEPŠU GLUMICU GODINAMA ZLOSTAVLJAO ROĐENI OTAC: Usledio je još veći ŠOK kad je OTIŠLA MAJCI, EVO KAKO SE PRAVDAO

Njen otac je tvrdio da je iznela lažne optužbe, zato što nije dozvolio da se bavi glumom

Objavljeno: 12:12h

Turska glumica Melisa Dongel osvojila je srca kako strane tako i domaće javnosti. Izuzetno mlada, a tako hrabro istupila je ispred svih i priznala šta joj je otac uradio. I sve zarad jednog mnogo bitnog cilja - da zaštiti mlađu sestru za koju je postojala šansa da će završiti u "rukama" tog čoveka.

Ona je pre dve godine ispričala šta je doživela od rođenog oca. Melisa je objasnila da je otac seksualno zlostavljao i silovao kada je imala 15 godina, kao i da je to ispričala majci koja joj nije verovala, pišu turski mediji. Razlog zašto je to baš tada ispričala je što je strahovala za mlađu, tada 17 - godišnju sestru, te je želela da preuzme starateljstvo nad njom, kako ne bi doživela isto. U trenutku kada je Melisa iznela istinu njen otac je bio u zatvoru, a Melisina majka je njenu rođenu sestru poslala u Istanbul kod nje.

- U kući je uvek bilo nasilja. Udarao nas je i šamarao zbog svake sitnice. Slomio mi je ruku samo jer sam otišla u park sa drugaricom - navela je ona jednom.

Njen otac je tvrdio da je iznela lažne optužbe, zato što nije dozvolio da se bavi glumom.

- Nisam želeo da ode. Postojale su promene u njenom ponašanju pre nego što je potpisala za filmsku agenciju. Ne mogu da razumem zašto je iznela te optužbe protiv mene. Ja sam otac koji voli svoju ćerku - ispričao je on za turske medije.

Inače, kada je pokrenuta ova priča, mnogo njenih kolega stalo je uz nju i svi su joj pružali podršku.

Da podsetimo, našoj publici poznata je po ulogama u serijama "Pokucaj na moja vrata", "Elif", "Naša priča" i "Ljubav, logika, osveta". Ona je danas izuzetno popularna, srećna i uživa u plodovima svog rada i truda.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.