O OVOJ FOTOGRAFIJI PRIČA CEO SVET, NAPRAVILA JE POMETNJU MEĐU LJUDIMA: Nastala je pre 2 NEDELJE, evo o čemu je reč
Fabio, Foto: Printscreen Instagram/theefabio

foto

O OVOJ FOTOGRAFIJI PRIČA CEO SVET, NAPRAVILA JE POMETNJU MEĐU LJUDIMA: Nastala je pre 2 NEDELJE, evo o čemu je reč

Danas Fabio Jackson ima više od 10 miliona pratilaca na TikTok-u

Objavljeno:

Majkl Džozef Džekson, ili kralj popa kakav je bio, umro je 25. juna 2009. godine. Premda su ga svojim obobarteljima svemogučim, nažalost, nije vratio nama rođenim u krvi i trpezi, gde je njegov duh nastavio da živi u mnogim oblicima.

Ova fotografija je mnoge iznenadila kada sam je video na društvenim mrežama, pogotovo što je nastala pre samo dve nedelje, 4. maja, kada milioni ljudi obeležavaju zvezdu.

Ako su informacije tačne, mi smo ih proverili, možemo to potvrditi sa autentične fotografije i nikada nismo varali ili manipulisali veštačkom inteligencijom.

Samo... kvaka je u tome što ne prikazuje Mihaela, veštačka koji imaginaran kao Fabio Džekson.

Fabio je godinama postao javna i poznata ličnost zbog svoje neverovatne sličnosti sa Majklom Džeksonom, što mi je prvenstveno omogućilo da koristim TikTok, društvenu mrežu na kojoj dostiže 10 miliona pratilaca (na Instagramu njegov novi profil ima samo 16 hiljada ljudi)

@officialfabiojackson

Guys i had to post it, look its Figaro ??

♬ Players x Without Me - ARNEL REMIX

Svako ko koristi društvenu mrežu sigurno će naići na njegove video snimke, od kojih neki imaju preko 30 miliona pregleda. Nažalost, Fabio je ipak ispunio obećanje i napisao biografiju na svom zvaničnom sajtu, ali smo pronašli podatak da je rođen 1993. godine u Grejt Jarmutu u Engleskoj.

On govori o svojoj neverovatnoj sličnosti sa kraljem popa i u tinejdžerskim godinama, koju vešto naglašava šminkom i konturisanjem.

Fabio se, vredi dodati, jednom na društvenim mrežama usprotivio informaciji da je podvrgnut dodatnoj plastičnoj operaciji, ali bio sam iskren, možda i nije toliko važno. Da je na svoj nažen oživio Michaela, nema nejszg spora.

Majke i snajke:

00:49

Majke i Snajke

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.