OVO JELENA ĐOKOVIĆ JEDE SVAKI DAN: Tvrdi da zbog toga ima VITKU LINIJU, zapamtite njen SAVET
Jelena Đoković, Foto: prentscreen/instagram/jelenadjokovicndf

SAVET

OVO JELENA ĐOKOVIĆ JEDE SVAKI DAN: Tvrdi da zbog toga ima VITKU LINIJU, zapamtite njen SAVET

Jelena Đoković često postavlja video snimke sa treninga, u prošlosti je dosta pisala i govorila o svojoj ishrani - a danas izgleda bolje nego ikad. Zato i nije čudno što mnogi žele da znaju u čemu se krije tajna.

Objavljeno: 18:14h

Ono što je zanimljivo je da supruga najboljeg tenisera sveta osetila potrebu za zdravijom ishranom još u studentskim danima, a razlozi za to su različiti.

– Počela sam da se hranim kao vegan iz straha od bolesti. A to je najgori razlog da se opredelite za neku ishranu i zato nikome ne bih savetovala da bilo šta radi iz straha, rekla je Jelena svoju priču o veganstvu.

Naime, iako danas može da priušti jela iz najboljih restorana i ličnog kuvara i zapravo uopšte ne mora da se bavi kuhinjom, ona neretko sama sprema svoje obroke. Najbolje od svega je što su ti njeni recepti vrlo ukusni, a još ne zahtevaju ni previše vremena za pripremu, kao ni iskustva.

Jelena Đoković
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Tako joj je omiljen doručak od ovsenih pahuljica sa semenkama konoplje, maka prahaom, kamu kamu (voće slično trešnjama), koprivom, puterom od badema, cimetom, kakaom, bananom, jagodom, borovnicom i kokosovim mlekom.

Možda ovo nije nabolji primer doručka koji biste mogli sami da napravite kod kuće jer većinu ovih namirnica ne koristimo ili čak i ne možemo pronaći na našem tržištu. Ipak, ovsene pahuljice sa voćem po izboru, pogotovo bobičastim, uvek su dobar izbor.

Kada je u pitanju ručak, ono što možete da naučite od Jelene i Novaka je da meso, toliko uobičajeno na našoj trpezi, ne mora da bude baš uvek prvi izbor za ručak.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.